Χριστουγεννιάτικος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ! Η απογοήτευση και το τέλος της σχέσης
Showbiz

Χριστουγεννιάτικος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ! Η απογοήτευση και το τέλος της σχέσης

Ένα σημαντικό και δυσάρεστο γεγονός στη ζωή της νεαρής τραγουδίστριας, έφερε την κρίση και τελικά τον χωρισμό με τον σύντροφό της... 

Μπορεί στις αρχές Οκτωβρίου να έγινε γνωστό πως η ανερχόµενη τραγουδίστρια Μαρίλια Μητρούση, κόρη των ταλαντούχων ηθοποιών Μιχάλη Μητρούση και Ρουµπίνης Βασιλακοπούλου, ήταν ερωτευµένη µε τον επιχειρηµατία Νίκο Γιαννίδη, πρόσφατα όµως οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν. Τι προέκυψε σε τόσο µικρό χρονικό διάστηµα που τους οδήγησε στην απόφαση να µην είναι µαζί;

Σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, η 23χρονη Μαρίλια, που εντυπωσιάζει µε τις ικανότητές της στο τραγούδι και κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στο καλλιτεχνικό στερέωµα µέσα από συναυλίες, ένιωσε πικρία και απογοήτευση που εκείνος δεν τη στήριξε στην περιπέτεια υγείας που είχε ο πατέρας της. Ο Μιχάλης Μητρούσης είχε ένα ισχαιµικό επεισόδιο που τον κράτησε στην εντατική, το οποίο πέρασε και ο ηθοποιός ετοιµάζεται πια να επιστρέψει στις παραστάσεις της δυνατής «Λωξάντρας».

Η Μαρίλια δεν έλειψε ούτε στιγµή από το πλευρό του, ούτε τις ηµέρες που έµεινε στην εντατική, ούτε αργότερα που γύρισε στο σπίτι του, µιας και η λατρεία της για αυτόν είναι µεγάλη. Αυτό που τη στενοχώρησε πολύ ήταν ότι ο αγαπηµένος της δεν στάθηκε πλάι της σε αυτή τη δοκιµασία, γι’ αυτό και επέλεξε να τον χωρίσει.

Οπως εκµυστηρεύτηκε στον φιλικό της κύκλο, δεν µπορούσε να πιστέψει πως ο άντρας που την είχε κερδίσει δεν τη στήριξε όπως θα ήθελε στην περιπέτεια του πιο αγαπηµένου της προσώπου. Τώρα περνάει πολλές ώρες µε τον µπαµπά της και σχεδιάζει τα νέα επαγγελµατικά της «χτυπήµατα».

Προγραµµατίζει τις επόµενες συναυλίες της και παράλληλα προχωρά µια φιλόδοξη διαδικτυακή εκποµπή, η οποία θα προβάλλεται στο εξωτερικό και θα παρουσιάζει τα δηµοφιλέστερα ελληνικά τραγούδια. Συµπαρουσιαστής της θα είναι ο νεαρός ηθοποιός Ιούλιος Αθανασίου. Το νέο της αυτό βήµα φαίνεται να την έχει ενθουσιάσει και δουλεύει γι’ αυτό µε µεράκι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved