Η Μπέττυ Μαγγίρα ξεσπά: «Δεν μπορώ να βλέπω κορίτσια 18 ετών να κάνουν πλαστικές»
Showbiz

Η Μπέττυ Μαγγίρα ξεσπά: «Δεν μπορώ να βλέπω κορίτσια 18 ετών να κάνουν πλαστικές»

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της Ελληνικής showbiz και η αλήθεια είναι πως ο ρόλος της στην κριτική επιτροπή του My Style της ταιριάζει γάντι!

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Γυναίκα, η Μπέτυ Μαγγίρα, δίνει τις συμβουλές της για το πως μια γυναίκα πρέπει να προσέχει τον εαυτό της ενώ ξεσπά μιλώντας για τις 18χρονές που κάνουν πλαστικές.

«Θεωρώ ότι πρέπει να ξεκινά από την κορυφή και να πηγαίνει προς τα κάτω. Πρέπει να βρει το χρώμα των μαλλιών και το μήκος που της πάει. Να ξεκολλήσουμε πια από τα extensions και τα μακριά μαλλιά! Τα φρύδια, επίσης, είναι πολύ σημαντικά για το βλέμμα, πρέπει να είναι καλοσχηματισμένα. Θυμάσαι παλιά που ήταν μόδα τα πολύ λεπτά, σαν τσιγκέλια, που τα λέω εγώ; Απαίσιο! Τώρα έχουμε πάει στο άλλο άκρο, που είναι όλα ζωγραφισμένα. Τα χείλη έχουν φύγει σε άλλη διάσταση. Βλέπω μια εκπομπή με ανθρώπους που έχουν κάνει μεγάλα λάθη με πλαστικές, τεράστια χείλη, τεράστια στήθη, και πάνε να τα διορθώσουν.

Κάποια δεν διορθώνονται και καταστρέφουν τη ζωή τους, πολλοί πεθαίνουν κιόλας από τις πολλές επεμβάσεις! Νομίζω ότι είναι αρρώστια, σαν την ανορεξία. Θεωρώ ότι μια γυναίκα δεν πρέπει να επεμβαίνει πάρα πολύ στο σώμα της. Το στήθος καλό είναι να μένει φυσικό, εκτός αν δεν έχει καθόλου, οπότε το καταλαβαίνω. Μια γυναίκα θέλει να είναι ωραίο το στήθος της. Να μη γίνονται όμως υπερβολές. Αυτό θέλει ψάξιμο, να έχεις το μυαλό και την αισθητική να κρίνεις και να πας σε σωστό γιατρό. Είμαι επίσης υπέρ των επεμβάσεων αν κάτι σου ασχημαίνει πάρα πολύ το πρόσωπο. Δεν μπορώ όμως να βλέπω κορίτσια 18 ετών να κάνουν πλαστικές, μου γυρίζει το μάτι. Εντάξει, δεν φταίνε εκείνα, υπάρχει μια οικογένεια από πίσω. Τι να πω τώρα εγώ, ποιον να κατακρίνω, το παιδί ή τη μάνα;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved