Νάντια Μπουλέ: «Βρισκόμουν στο σπίτι μου σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση»
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: «Βρισκόμουν στο σπίτι μου σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση»

Τα ομορφότερα Χριστούγεννα που έχει περάσει θυμάται μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της η Νάντια Μπουλέ ενώ αποκαλύπτει κι εκείνες τις γιορτινές ημέρες που ήταν μόνη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά τόσο τα καλύτερα όσο και τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου. Μια από τις πιο όμορφες εορταστικές στιγμές που έχω ζήσει ήταν όταν πήγα στο Παρίσι με τον τότε σύντροφό μου. Ήταν τόσο ωραία στολισμένη η πόλη, υπέροχοι οι πάγκοι με τα φαγητά και τα κρασιά στο δρόμο. Το κλίμα που επικρατούσε σε αυτό το μαγικό μέρος σε έκανε να ξεχνάς το κρύο.

Όσον αφορά τα χειρότερα Χριστούγεννα, ήταν πριν από πολλά χρόνια… Για κάποιο λόγο γιόρτασα μόνη μου στην Αθήνα. Βρισκόμουν στο σπίτι μου σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Οι περισσότεροι δικοί μου άνθρωποι ήταν ταξίδι ή περνούσαν τη μέρα τους έξω, σε εορταστικές εκδηλώσεις. Ο καλύτερός μου φίλος λοιπόν έφαγε με την οικογένειά του και μετά ήρθε να με βρει στο σπίτι για να με βγάλει από τη μιζέρια που βίωνα. Ανήμερα των Χριστουγέννων σε άσχημη κατάσταση να βλέπω απλά τηλεόραση. Δεν ήταν ωραία!», εξομολογείται στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved