Μπέτυ Μαγγίρα: «Οι κόρες μου έρχονται και λίγο στο στούντιο και παρακολουθούν τι γίνεται»
Showbiz

Μπέτυ Μαγγίρα: «Οι κόρες μου έρχονται και λίγο στο στούντιο και παρακολουθούν τι γίνεται»

Για την οικογένεια της, τις κόρες της και πώς προλαβαίνει να μοιράζει το χρόνο ανάμεσα σε θέατρο, τηλεόραση και οικογενειακές υποχρεώσεις, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μπέτυ Μαγγίρα.

Φέτος, που έχεις και θέατρο και τηλεόραση, τα παιδιά σου σε ζητάνε;
«Πάντα βρίσκω χρόνο για τα παιδιά. Τα γυρίσματα είναι την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο. Τις αφήνω να κοιμηθούν πιο πολύ, να χαλαρώσουν, τις παίρνει ο μπαμπάς τους και πηγαίνουν βόλτες. Έρχονται και λίγο στο στούντιο και παρακολουθούν τι γίνεται, οπότε δεν τους λείπω τόσο. Γνωρίζουν ότι αυτό θα κρατήσει τρεις μήνες. Δεν ξέρω αν θα άντεχα όλο τον χρόνο και θέατρο και τηλεόραση»

Πόσων ετών είναι οι κόρες σου;
«Εννέα η μεγάλη και πέντε η μικρή»

Θα τις άφηνες να παίξουν στο θέατρο;
«Τους έχω πει ότι δεν είμαι από τις μητέρες που θέλουν το παιδί τους να παίξει από μικρό. Η μεγάλη ήθελε πάρα πολύ, αλλά
δεν ξέρω πώς μπορεί ένα παιδί να ανταποκριθεί σε όλο αυτό. Δεν ξέρεις πώς θα το βιώσει, πώς θα του βγει μετέπειτα. Τα παιδιά βλέπουν το θέατρο ως κάτι ευχάριστο, γλυκό και μαγικό –που είναι όντως μαγικό–, αλλά είναι και μια δουλειά. Μεγαλώνοντας, ας κάνουν στη ζωή τους ό,τι θέλουν. Τότε θα ξέρουν αν πραγματικά είναι επιλογή τους, χωρίς να επηρεάζονται από μένα»

Ο μπαμπάς τι λέει για όλα αυτά;
«Ο μπαμπάς είναι πολύ cool. Ως αθλητής, ξέρει πώς μπορείς να καθοδηγήσεις σωστά ένα παιδί. Είχε κλίση στον αθλητισμό και ο πατέρας του τον παρακίνησε με καλό τρόπο να ασχοληθεί με το κολύμπι, παρόλο που δεν τον κέντριζε. Έτσι κατέληξε στο πόλο. Τα αγόρια θεωρώ πως είναι πολύ πιο δύσκολο να βρουν τον δρόμο τους από τα κορίτσια», λέει η ίδια στο περιοδικό Γυναίκα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved