Διονύσης Σαββόπουλος: «Χρωστάω ένα τραγούδι για την Αθήνα»
Showbiz

Διονύσης Σαββόπουλος: «Χρωστάω ένα τραγούδι για την Αθήνα»

Δημιουργικός, γεμάτος όρεξη για ζωή, ευτυχισμένος είναι ο Διονύσης Σαββόπουλος αφού λατρεύει τη δουλειά του και δίνεται σε αυτήν. 

Αυτόν τον καιρό απολαμβάνει την επιτυχία των εμφανίσεών του στο Άλσος στο κέντρο της Αθήνας την οποία παραδέχεται πως αγάπησε πολύ ως πόλη.

Διαβάστε την κατάθεση ψυχής του...


Τι είναι αυτό που σας κρατάει αεικίνητο; Ποιο είναι το επόµενο όνειρο;

Αγαπώ πολύ τη δουλειά µου. Μου αρέσει να στήνω προγράµµατα, να στήνω µαγαζιά, να ανταµώνω µε τους συνεργάτες µου, να ζωντανεύω χώρους. Να ταξιδεύω, να γνωρίζω ανθρώπους. Αυτό που µε κρατάει σε εγρήγορση τώρα, είναι το «Αλσος». Να το µάθει ο κόσµος, να έρχεται, να γίνει στέκι, γιατί αυτό που προσπαθούµε είναι, συµβολικά, µια προσπάθεια ανάκτησης του κέντρου. Αξίζει, νοµίζω, τη συµµετοχή όλων µας. Αν ζω- ντανέψει το κέντρο, θα ζωντανέψει όλη η Αθήνα. Και προσθέτω: αν ζωντανέψει κάποτε και το κέντρο της ψυχής µας, ε, τότε θα ζωντανέψει όλη η Ελλάδα.

Αν γράφατε αύριο ένα ακόµα τραγούδι, για ποιο πράγµα θα µιλούσε;

Χρωστάω ένα τραγούδι για την Αθήνα. Εδώ άκουσα πρώτη φορά καλό λόγο για τη δου- λειά µου, εδώ µόχθησα, εδώ έκανα οικογένεια, παιδιά και εγγόνια. Την αγάπησα την Αθήνα, πολύ την αγάπησα.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved