Βενσάν Κασέλ: Θα έπαιζε ποτέ σε ταινία του Λάνθιμου;
Showbiz

Βενσάν Κασέλ: Θα έπαιζε ποτέ σε ταινία του Λάνθιμου;

Ο Βενσάν Κασέλ, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα!

Μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί στα προσωπικά του αλλά και να αποκαλύψει αν θα έπαιζε σε κάποια ταινία του Γιώργου Λάνθιμου!

Γιατί αποφεύγετε να μιλάτε για την προσωπική σας ζωή ενώ έχετε κάνει και εξώφυλλο με κοινή συνέντευξη με την κατά 30 χρόνια μικρότερη σας Τίνα Κιουνάκι στο ιταλικό «Vanity Fair»;
«Βεβαίως, θα σας πω. Βρίσκω πιο ενδιαφέρον να δίνω αυτό που θέλω εγώ και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι. Ήθελα να είμαι καθαρός και να κάνω τα πράγματα «προφανή» σχετικά με τη γυναίκα που παντρεύτηκα, αλλά, ξέρετε, όταν δίνουμε ένα δάχτυλο δεν σημαίνει ότι θέλουμε να δώσουμε και ολόκληρο το χέρι! (γέλια)».
Μετά το διαζύγιο σας με τη Μόνικα Μπελούτσι μετακομίσατε στη Βραζιλία, ζείτε ακόμα εκεί; Πιστεύετε στο «ουδείς προφήτης στον τόπο του»;
«Όχι, δεν το πιστεύω καθόλου αυτό. Έζησα στη Βραζιλία για πέντε χρόνια γιατί είναι μια χώρα την οποία αγαπώ απεριόριστα και γιατί πριν φύγω έβρισκα την κατάσταση στη Γαλλία πολύ ασφυκτική. Ήθελα, λοιπόν, να πάρω τις αποστάσεις μου, καταλαβαίνετε; Υποχρεώθηκα για οικογενειακούς λόγους να επιστρέψω. στη χώρα μου γιατί, θεμελιωδώς, είμαι Γάλλος, αλλά, ακόμα περισσότερο από αυτό, είμαι Παριζιάνος».

Τι κάνει κάποιον «Παριζιάνο»;

«Παριζιάνος είναι κάποιος που διαμαρτύρεται συνεχώς, έχει κακή διάθεση, δεν είναι ικανοποιημένος με τη μοίρα του και θέλει πάντα κάτι παραπάνω».

Κάποιος, ενδεχομένως που ζει στο Παρίσι αλλά έχει το μυαλό του και αλλού;

«Αυτό είναι το πλεονέκτημα του να ζεις σε μια πρωτεύουσα του κόσμου, κάτι παρόμοιο είναι αυτό που ζουν οι Λονδρέζοι και οι Νεοϋορκέζοι».

Θα μπορούσατε να παίξετε σε μια ταινία του Γιώργου Λάνθιμου;

«Α, ξέρετε, εγώ πηγαίνω παντού. Έκανα μια ταινία στην Κορέα, μια άλλη στην Κίνα, έκανα πολλές ταινίες στη Βραζιλία... Όπου υπάρχει ένα ενδιαφέρον project στο οποίο με καλούν πηγαίνω. Φυσικά και θα πήγαινα να παίξω σε ταινία, όχι μόνο του Λάνθίμου, αλλά και οποιουδήποτε άλλου Έλληνα σκηνοθέτη ετοίμαζε κάτι το οποίο θα έβρισκα ελκυστικό. Όταν είσαι ηθοποιός του Χόλιγουντ, γίνεσαι διεθνούς εμβέλειας σταρ με αμερικανικά φιλμ. Όταν είσαι Ευρωπαίος, έχω την εντύπωση ότι ο μόνος τρόπος για να γίνεις «διεθνής» είναι να παίζεις σε ταινίες σε ολόκληρο τον πλανήτη», δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Gala!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved