Τάμτα: Θεωρεί πως είναι... influencer;
Showbiz

Τάμτα: Θεωρεί πως είναι... influencer;

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Τάμτα, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα!

Η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί μεταξύ άλλων στο ξεκίνημα της καριέρας της, ενώ αποκάλυψε αν έχει δεχτεί κάποια επίθεση από δημοσιογράφους!

Είπε επίσης, αν θεωρεί πως είναι infuencer, λόγω των πολλών followers που έχει στο Instagram!

Θεωρεί ότι το κοινό ή οι δημοσιογράφοι της έχουν βάλει ταμπέλες;
«Καθόλου. Με έχουν αντιμετωπίσει με τρομερό σεβασμό, γεγονός που με έχει εντυπωσιάσει. Δεν έχω δεχθεί καμία επίθεση ποτέ».
Τα τελευταία δεκατρία χρόνια η Τάμτα έχει χτίσει τα θεμέλια μιας γερής καριέρας. Οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις τις εξασφάλισαν ανάλογη δημοφιλία στα social media;
«Η εικόνα μου δεν είναι αυτό που λέμε μαζικής κατανάλωσης και γι' αυτό έχω πιο ψαγμένους fashion conscious followers. Δεν έχω τόσους όσους μια influencer που ποστάρει εύκολα αντιγράψιμα και φορέσιμα Ιοοκ. Δεν λέω ότι αυτό είναι κακό, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Δεν μπορεί να είναι όλοι κοινό μου, αλλά δεν κάνω κάτι τόσο μακριά από αυτό που κάνει μια influencer τραγουδίστρια. Απλώς δοκιμάζω πολλά στυλ. Είναι επιλογή μου και νιώθω πολύ καλά».
Έχουν περάσει δώδεκα χρόνια από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά και σχεδόν δεκατέσσερα από την πρώτης της τηλεοπτική εμφάνιση.

«Δεν είχα καμία επαφή με τη μουσική βιομηχανία. Οι συνεργάτες μου από την πρώτη στιγμή είδαν έναν άνθρωπο που δεν έλεγε «θέλω αυτό και όχι αυτό, δεν θέλω να πω αυτό ή να βάλω αυτό» και με εμπιστεύτηκαν. Με στήριξαν. Μπήκα σιγά-σιγά στον χώρο μέσα από ένα τηλεοπτικό παιχνίδι. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνω τραγουδίστρια. Είχα άγνοια κινδύνου. Για να μπω στο «Super Idol», τραγούδησα στην οντισιόν το «light my fire» των «Doors». Όσο εξελίσσεσαι επαγγελματικά μπαίνεις στο τρυπάκι να κάνεις πράγματα για να έχουν απήχηση και στο. κοινό. Είναι θέμα επιβίωσης. Όταν είσαι mainstream καλλιτέχνης, τα θέλω σου πρέπει να ταυτίζονται με τις επιθυμίες του κόσμου. Το στοίχημα είναι να συνεχίσεις να είσαι ο εαυτός σου σε όλη την πορεία αλλά να κάνεις και πράγματα που θα έχουν απήχηση στο ευρύ κοινό. Είμαι τυχερή, που ζω κάνοντας ένα πράγμα που αγαπώ πολύ. Ταυτόχρονα, δεν κάνω αυτή τη δουλειά απλώς για να περνάω καλά. Μέσα από αυτήν εξασφαλίζω τα προς το ζην», δήλωσε στο περιοδικό Gala!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved