Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει ποια ήταν η πιο δύσκολη περίοδος στο Happy Day!
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει ποια ήταν η πιο δύσκολη περίοδος στο Happy Day!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λέει την πρώτη καλημέρα καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του Alpha!

Η παρουσιάστρια, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα!

Το «Happy Day» συνεχίζει δυναμικά για 6η χρονιά... Πώς νιώθεις;
«Είμαστε στην έκτη σεζόν αισίως. Τώρα που το κουβεντιάζουμε και το λέω και εγώ φωναχτά αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολλά τα χρόνια αλλά, πίστεψε με, νιώθω ότι έχουν περάσει πολύ γρήγορα.
Ίσως γιατί η καθημερινότητα μου είναι γεμάτη, ίσως επειδή οι στιγμές είναι ωραίες και όταν κάτι πάει καλά το απολαμβάνεις και δεν καταλαβαίνεις πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος. Δεν προλαβαίνεις να βρεθείς, μέχρι που λες «έξι χρονια, πότε πέρασαν;». Είμαι πολύ καλά, περάσαμε κάποιες δυσκολίες ίσως τότε με τις άδειες που ήταν γενικώς το κλίμα για όλους μας κάπως περίεργο με όσα γίνονται, αλλά σε γενικές γραμμές βρίσκαμε πάντα το δρόμο μας και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με τον τρ΄πο που έχει κυλήσει αυτή η εκπομπή. Και η δική μου ψυχολογία εννοείται μέσα στην εκπομπή. Δεν έχω κανένα παράπονο».

Το Ηappy Day αποτελεί μια εκπομπή η οποία πλέον έχει γίνει συνήθεια στο τηλεοπτικό κοινό και είναι μεγάλη κατάκτηση, ειδικά όταν έχεις υψηλού επιπέδου ανταγωνισμό. Εσύ, ωστόσο θα ήθελες να δοκιμαστείς σε μια άλλου είδους εκπομπή;
«Για να είμαι ειλικρινής, πάντα θέλω να απολαμβάνω τη δεδομένη στιγμή αυτό που κάνω. Παρόλο που μπορεί κάποιες φορές να σκέφτομαι τι άλλο θα μπορούσα να κανω, επειδή πραγματικά χαίρομαι το «Happy Day» και έχει γίνει και για εμένα μια γλυκιά συνήθεια, όχι μόνο για τον κόσμο και δεν σου κρύβω ότι με βοηθά και με τον τρόπο ζωής μου. Τις καθημερινές έχω πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις με τα παιδιά, επίσης ο Θέμη δουλεύει πολύ και δεν μπορεί να είναι καθόλου στο σπίτι. Το. γεγονός, λοιπόν ότι ξυπνάω πολύ νωρίς το πρωί, πηγαίνω στη δουλειά και το μεσημέρι είμαι στο σπίτι και μετά ότι κοιμάμαι και εγώ τις περισσότερες φορές εκεί γύρω στις 9, μαζί με τα παιδιά, με βοηθάει. Δεν ξέρω αν έκανα κάτι απογευματινό ή βραδινό κατά πόσο θα μπορούσα να αντεπεξέλθω σε αυτήν τη φάση της ζωής μου. Και πάλι δεν είμαι άνθρωπος που αναλώνεται να σκέφτεται άλλο και να μην απολαμβάνει αυτό που έχει», δήλωσε η παρουσιάστρια στο 7 μέρες TV!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved