Θανάσης Κουρλαμπάς: Το θέατρο και ο λόγος που απουσιάζει από την τηλεόραση!
Showbiz

Θανάσης Κουρλαμπάς: Το θέατρο και ο λόγος που απουσιάζει από την τηλεόραση!

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, η θρυλική φωνή πίσω από τους ήρωες των κινουμένων σχεδίων, έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλα!

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το θέατρο, για τις τρεις παραστάσεις που συμμετέχει αυτή τη σεζόν, για τον αγαπημένο του ήρωα κόμιξ και για το λόγο που δεν τον βλέπουμε στην τηλεόραση!

Τον φετινό χειμώνα σας συναντάμε σε τρεις διαφορετικές θεατρικές παραστάσεις...
«Συμμετέχω στη σπουδαία παράσταση «Οι 12 ένορκοι» του Ρέτζιναλντ Ρόουζ από Πέμπτη έως Κυριακή στο Θέατρο Αλκμήνη. Επίσης, πάλι στο ίδιο θέατρο, μαζί με τον Γιώργο Γαλίτη κάθε Δευτέρα και Τρίτη ανεβάζουμε την παράσταση «Ο θάνατος του Ιβάν Ιλίτς». Και η τρίτη φετινή δουλειά μου είναι στο Θέατρο Διάνα, όπου κάθε Κυριακή πρωί παρουσιάζουμε τη «Χστουγεννιάτικη ιστορία» του Καρόλου Ντίκενς».

Πόσο δύσκολο είναι για ένα ηθοποιό να παίζει σε τόσες παραστάσεις;
«Σωματικά είναι επίπονο, αλλά ψυχικά είναι πολύ κερδοφόρο, σου δίνει τόσα πράγματα. Δεν μου έχει ξανατύχει τόση θεατρική έκρηξη στη ζωή μου και είμαι ευτυχής γι'αυτό».
Έχετε δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα φέτος στο θέατρο, γι' αυτό απέχετε από την τηλεόραση;
«Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έγινε κάποια τηλεοπτική πρόταση, αν και φέτος, με τις θεατρικές υποχρεώσεις που έχω αναλάβει, εκ των πραγμάτων θα έπρεπε να αρνηθώ. Άλλωστε το θέατρο είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή των ηθοποιών», είπε χαρακτηριστικά στο TV Έθνος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved