Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ένα μήνα ήμουν με κατάθλιψη»
Showbiz

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ένα μήνα ήμουν με κατάθλιψη»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε για την πορεία της καριέρας του και αποκάλυψε πως ενώ είχε συμφωνήσει να είναι στο Mega, τελικά η συνεργασία δεν προχώρησε, με αποτέλεσμα ένα μήνα να είναι με κατάθλιψη.

Αρχικά ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και εν συνεχεία με το ιατρικό στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Μολονότι του προτείνουν να τον προσλάβουν, εκείνος αποφασίζει να πάει σε ένα μικρότερο τηλεοπτικό σταθμό.

«Η πρώτη μου μισθοδοσία ήταν το 2000 στο New Channel, όπου συνεργάστηκα με τη δημοσιογράφο Φρύνη Τσάκωνα στην εκπομπή «Ό,τι Ξημερώσει», στην οποία έκανα δύο θέματα με απευθείας σύνδεση. Ο πρώτος μου μισθός ήταν 200.000 δραχμές, πολλά χρήματα αν αναλογιστεί κανείς την απειρία που είχα στο χώρο» είπε στο people.

Αν και εκείνος ονειρευόταν να γίνει πολιτικός ρεπόρτερ, η ζωή είχε διαφορετικά σχέδια, καθώς σχετικά γρήγορα μεταπήδησε από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία. Μέσα στα δεκαοκτώ χρόνια που δουλεύει ως δημοσιογράφος έχει συνεργαστεί μπροστά από τις κάμερες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην τηλεόραση, όπως η Ελεονώρα Μελέτη, η Χριστίνα Λαμπίρη και η Φαιή Σκορδά, ενώ τα τλευταία δυο χρόνια βρίσκεται στην παρέα του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» στο Star.

«Από το 2000 μέχρι σήμερα έχω συνεχόμενη τηλεοπτική παρουσία, με εξαίρεση τη σεζόν 2010-2011, όταν, ενώ μου είχε γίνει πρόταση από το πρωινό που θα έκανε η Φαιή Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας στο Mega, τελικά η συνεργασία δεν προχώρησε. Μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά την Έλενα Κατραβά να μου τηλεφωνεί λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η εκπομπή και να μου εξηγεί πως έχει πρόβλημα, διότι ο Πέτρος Μπούτος (που τότε ήταν διευθυντής προγράμματος του Mega) της είπε . "Πήρα τον Λιάγκα που έρχεται από το Star, τη Φαίη από το Alter, αν πάρω και τον Κωνσταντινίδη, θα το κάνουμε Alter εδώ". Αυτή ήταν η ατάκα του Πέτρου Μπούτου και όλα αυτά ενώ είχαμε δώσει τα χέρια με την 'Ελενα Κατραβά. Ύστερα από αυτό ήμουν ένα μήνα στο σπίτι με κατάθλιψη, έτρωγα συνέχεια και δεν ήθελα να βγω έξω. Ευτυχώς, έπειτα από το τηλεφώνημα ενός φίλου που προέρχεται από το χώρο των μαχητικών αθλημάτων, μου προτάθηκε να ασχοληθώ με το promotion ενός μεγάλου σχετικού event. Από το 2011 και μετά διοργανώνω τους αγώνες επαγγελματικού kickboxing στην Ελλάδα "The Battle", ενώ τα τελευταία χρόνια είμαι και πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του Επαγγελματικού kickboxing στην Ελλάδα. Αυτή η άρνηση από το Mega μου βγήκε σε καλό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved