Βασιλική Ρούσσου: Θα πήγαινε στο GNTM η πρώην παίκτρια του My style rocks;
Showbiz

Βασιλική Ρούσσου: Θα πήγαινε στο GNTM η πρώην παίκτρια του My style rocks;

Η Βασιλική Ρούσσου, είναι μία από τις κοπέλες που γνωρίσαμε στο 1ο Μy style Rocks!

Η ίδια, έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για το My style rocks, για τους λόγους που παρακολουθούσε το GNTM αλλά και για το αν θα πήγαινε εκείνη στο ριάλιτι μοντέλων του Star!

Δεν δίστασε επίσης να αναφερθεί και στον χαμό που επικρατούσε στα παρασκήνια του παιχνιδιού την περσινή σεζόν!

Πώς βλέπεις το GNTM ως concept; Θα πήγαινες αν δεν είχε προηγηθεί το My style rocks;

«Όχι, δεν θα πήγαινα. Αν δεν είχα γίνει μοντέλο, ίσως να το έκανα. Τώρα δεν υπάρχει λόγος. Δηλαδή δεν καταλαβαίνω, γιατί πήγαν στο παιχνίδι κοπέλες που είναι ήδη μοντέλα; Θεωρώ ότι σε αυτόν το χώρο, αν έχεις το άστρο, θα κάνεις καριέρα. Το παρακολουθώ γιατί είναι η'Ελενα, η Ζενεβιέβ, η Βίνα, που είναι στυλίστρια (σ.σ. Νεοφώτιστου).
Είναι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μου. Πρέπει να σου πω ότι στην αρχή είχα φρικάρει, δεν περίμενα να υπάρχει τόσο κουτσομπολιό ανάμεσα στις παίκτριες».
Αν σας είχαν κλεισμένες κι εσάς σε ένα σπίτι, το ίδιο δεν θα είχε συμβεί;
«Φυσικά, (γέλια)! Εδώ στα παρασκήνια και γινόταν χαμός. Δεν είναι εύκολο. 'Ημασταν για τρεις μέρες μαζί: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή... Πολλές φορές καθόμασταν και είκοσι ώρες. Ήταν η ζωή μας αυτό. Πιο πολύ βλεπόμασταν μεταξύ μας παρά με την οικογένεια μας. Αλλά δεν είχαμε τις εντάσεις που έχουν φέτος στο My style rocks», είπε χαρακτηριστικά στο People!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved