Αθηνά Οικονομάκου: «Έχω δουλέψει πάρα πολύ για να φτάσω εδώ, δεν είχα την παραμικρή βοήθεια»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: «Έχω δουλέψει πάρα πολύ για να φτάσω εδώ, δεν είχα την παραμικρή βοήθεια»

Η γνωστή ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου, μίλησε σε γνωστό περιοδικό τόσο για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί όσο και για τα προσωπικά της!

Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για το τι της έχει προσφέρει η τηλεόραση ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ό,τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς!

Τι σου έχει προσφέρει ως σήμερα η τηλεόραση;
«Πάρα πολλά πράγματα. Ψυχολογικά με έχει τονώσει πάρα πολύ, γιατί έχω πάρει απίστευτη αγάπη από τον κόσμο και οι ρόλοι που έχω κάνει είχαν και έχουν τόση απήχηση στο κοινό. Αυτό σου γεμίζει όλες τις ανασφάλειες και σε δυναμώνει πάρα πολύ. Είμαι πολύ περήφανη και πολύ τυχερή, γιατί δεν έχω μείνει ούτε μία μέρα χωρίς πρόταση για δουλειά! Οικονομικά ό,τι έχω καταφέρει το έχω κάνει μόνο μέσα από τη δουλειά μου. Λόγω της δυναμικής που μου έχει δώσει το επάγγελμα, δημιούργησα από το μηδέν τη δική μου εταιρεία, το Allover, για το οποίο είμαι πολύ περήφανη. Γενικότερα, χρωστάω πάρα πολλά στην τηλεόραση».
Τα έχεις καταφέρει όλα μόνη σου;
«Έχω δουλέψει πάρα πολύ για να φτάσω εδώ. Είμαι και τρομερά περήφανη γιατί ουδέποτε δεν είχα την παραμικρή βοήθεια για το οτιδήποτε. Πέρα από τους ανθρώπους που έχω δουλέψει μαζί τους και με επέλεγαν και για άλλες δουλειές, δεν ήξερα κανέναν άνθρωπο στο χώρο.
Ό, τι έκανα το έκανα ολομόναχη. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο σε ηλικία 19 ετών να το καταφέρεις και να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Πλέον μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν πήραν και δεν θα πάρουν, γιατί μεγάλωσα πια. Η τηλεόραση όχι απλά με έχει στιγματίσει, αλλά είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής μου. Την αγαπώ πάρα πολύ, γι' αυτό και δύσκολα επιλέγω να κάνω θέατρο και να μην κάνω τηλεόραση», είπε στο περιοδικό My TV!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved