Δημήτρης Σκαρμούτσος: Αυτή είναι η άποψή του για τα ριάλιτι!
Showbiz

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Αυτή είναι η άποψή του για τα ριάλιτι!

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, επέστρεψε στην τηλεόραση και στον ΣΚΑΙ, με μια διαφορετική εκπομπή μαγειρικής απ' ότι έχουμε συνηθίσει!

Ο γνωστός σεφ, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και δεν δίστασε μεταξύ άλλων να πει ανοιχτά την άποψή του για όλα αυτά τα ριάλιτι που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση!

Αυτά τα σχόλια, που ακούμε και στα ριάλιτι, δεν θα έπρεπε να είναι λιγότερο εριστικά;
«Το κάθε κανάλι και εκπομπή εξυπηρετούνταν δικό τους σκοπό. Η πλευρά του καναλιού είναι αυτή συνήθως που λέει ότι «να το πάμε εκεί γιατί θα κάνει νούμερα», βλέποντας την τάση των θεατών. Αν αυτή λέγεται «ριάλιτι», θα προσπαθήσουν να το εκμαιεύσουν μέσα από την εκάστοτε εκπομπή. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται από τον καθένα που συμμετέχει σ' αυτή την εκπομπή αν θέλει να το κάνει ή όχι».

Εσύ έδειξες τη στάση σου αποχωρώντας από τον δεύτερο κύκλο του «MasterChef».
«Ακριβώς. Το κάθε κανάλι σωστά κάνει τη δουλειά του γιατί είναι ένας οργανισμός και πρέπει να βγάλει χρήματα και να πληρώσει τους εργαζομένους του. Από εκεί και πέρα, είναι στη συνείδηση του καθενός που βρίσκεται από την άλλη πλευρά αν θέλει να το κάνει ή όχι».

Μια εκπομπή όμως, μπορεί να αποδειχτεί πιο διαχρονική από ό,τι ένα ριάλιτι. Σωστά;

«Έχεις πάρα πολύ δίκιο σ' αυτό που λες γιατί το ριάλιτι δεν έχει τη διαχρονικότητα που,έχει μια εκπομπή. Τα τελευταία δύο-τρία χρόνια το κοινό έχει δείξει το ενδιαφέρον του στα ριάλιτι. Ωστόσο, όσο μεγαλύτερο είναι το «μπαμ», τόσο πιο εύκολα ξεχειλίζει h ιστορία. Επίσης, η ελληνική τηλεόραση κάνει πάρα πόλλους κύκλους.
Φαίνεται, πάντως, ότι ο κύκλος των ριάλιτι κλείνει γιατί τα καnάλια άρχισαν να επενδύουν εκ νέου στη μυθοπλασία...

«Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό και βλέπω ότι φέτος έχουν βγει πολύ επιτυχημένες σειρές και το κοινό ανταποκρίνεται. Ξέρεις κάτι; Όσοι κάνουμε τηλεόραση θέλουμε να κάνουμε καλές δουλείες, για τις οποίες ο κόσμος θα μας θυμάται...», είπε χαρακτηριστικά στο My TV!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved