Ρένια Λουιζίδου: «Το σόι», οι τηλεοπτικές προτάσεις και η προσαρμογή της στα δεδομένα της εποχής!
Showbiz

Ρένια Λουιζίδου: «Το σόι», οι τηλεοπτικές προτάσεις και η προσαρμογή της στα δεδομένα της εποχής!

Το όνομά της είναι συνδεδεμένο με μια σειρά επιτυχιών στην τηλεόραση και στο θέατρο!

Η Ρένια Λουιζίδου, είναι μια από τις πιο αγαπημένες και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της!

Η ίδια, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σειρά που πρωταγωνιστεί αλλά και στην προσαρμογή της στα νέα δεδομένα της εποχής, έχοντας ζήσει στη «χρυσή εποχή» της τηλεόρασης!

Μέσα σε αυτά τα χρόνια σας έχουν κάνει πιο δελεαστικές προτάσεις, ώστε να εγκαταλείψετε το «Σόι»;
Κοίτα, δεν είναι εποχές όπως ήταν πριν από 15-20 χρόνια που υπήρχαν περισσότερες δουλειές και μεγαλύτερο περιθώριο να λειτουργήσει η φιλοδοξία σου ή η κούραση σου να κάνεις το ίδιο, αλλά ούτε και είμαι σε ηλικία για να αισθάνομαι ότι θέλω να προσθέσω πράγματα στο βιογραφικό μου. Είμαι 52 χρόνων και δεν κάνω βιογραφικό. Δεν έχω την αγωνία πια να κάνω πολλά και διαφορετικά πράγματα, αλλά να κάνω αυτά που μπορώ. Τα κάνω καλά και μου κινούν το ενδιαφέρον. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν αρκετά εγκαίρως σαφές ότι συνεχίζεται το «Σόι» και γι' άλλη χρονιά, οπότε δεν μπήκα, πραγματικά, σ' αυτή τη διαδικασία. Ίσως μόνο μια χρονιά, που υπήρχε η σκέψη αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, να ξαναγίνει το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».Όμως ούτε η δουλειά έγινε ούτε χρειάστηκε να μπω σε δίλημμα. Από την άλλη με τόσο λίγες δουλειές που υπάρχουν, είναι παλαβό να διεκδικείς κάποιον από το «Σόι», ενώ υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι ηθοποιοί. Επιπλέον, επειδή τα πράγματα είναι περίεργα, είναι δύσκολο να αφήσεις μια δουλειά που κυλάει για να πας σε μια άλλη…
Ούτε για άλλα καλλιτεχνικά κριτήρια ή περισσότερα λεφτά;
Τα καλλιτεχνικά κριτήρια δυσκολεύονται τη σήμερον ημέρα να σηκώσουν κεφάλι. Οι δουλειές γίνονται με πολύ μεγάλο κόπο, προσοχή και περιορισμένα οικονομικά πακέτα. Όλοι έχουμε αναγκαστεί να προσαρμοστούμε στα δεδομένα της τελευταίας δεκαετίας και με βάση αυτά κινούμαστε.
Προσαρμοστήκατε εύκολα δεδομένου ότι ζήσατε τη χρυσή εποχή;
Ήταν αναγκαστική η προσαρμογή και όχι θέμα ευκολίας. Ο νόμος της επιβίωσης λέει ότι προσαρμόζομαι ή εξοντώνομαι. Όσο εύκολο είναι για όποια άλλη ειδικότητα, έτσι ήταν και για εμάς. Προσπαθούμε με λίγα μέσα να παράξουμε ανάλογης ποιότητας αποτέλεσμα με το παρελθόν. Άλλοτε πετυχαίνει και άλλοτε όχι, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο My TV!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved