Ρένια Λουιζίδου: «Το γέλιο είναι βαλβίδα ασφαλείας που μας σώζει από πολλά πράγματα...»
Showbiz

Ρένια Λουιζίδου: «Το γέλιο είναι βαλβίδα ασφαλείας που μας σώζει από πολλά πράγματα...»

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ρένια Λουιζίδου, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για πολλά!

Αναφέρθηκε στη σειρά «Το σόι σου» όπου πρωταγωνιστεί, μίλησε για τη σχέση που έχει με τους συνεργάτες της, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει πόσο σημαντικό είναι το γέλιο στη ζωή της!

Φτάσατε ποτέ στο σημείο να πείτε «τέλος» στη σειρά, επειδή κουραστήκατε;
«Έπειτα από πέντε χρόνια έχουμε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ μας. Δεν είμαστε απλά συνεργάτες. Κι εγώ, για να κάνω το επόμενο βήμα μετά το «Σόι», σκέφτομαι το σύνολο, όχι τον εαυτό μου. Να σου πω την αλήθεια, θα μου φανεί παράξενη η καθημερινότητα μου όταν κάποια στιγμή η σειρά τελειώσει και δεν θα βλέπω,τα παιδιά κάθε μέρα».
Σε τι βαθμό αλλάζει η Χαρουλα από την ημέρα που ξαναγίνεται γιαγιά;
«Με πέντε παιδιά και τρία εγγόνια, νομίζω ότι είναι επαγγελματίας του είδους. Όπως αλλάζουν τα παιδιά τους, μεγαλώνουν και οι απόψεις τους διαφοροποιούνται, η Χαρούλα με τον Βαγγέλη παρακολουθούν την εξέλιξη τους. Πλέον, η Χαρουλα θα έχει να ανακατεύεται στη ζωή ενός ακόμη ανθρώπου». (Γελάει.)
Η σχέση Χαρούλας - Βαγγέλη θα περάσει κάποια κρίση;
«Η Χαρούλα και ο Βαγγέλης αντιπροσωπεύουν το ζευγάρι που είναι «βράχος», με βαθιά αγάπη προς την οικογένεια τους και μεταξύ τους. Ενώ είναι διαφορετικοί ως άνθρωποι, λειτουργούν συμπληρωματικά. Δηλαδή ο Βαγγέλης είναι ο εξωστρεφής και ο παρορμητικός, ενώ η Χαρουλα η πιο «υπόγεια», ήρεμη και... χειραγωγική δύναμη. Κανονίζει τις δουλειές της και κοιτάζει να προλάβει καταστάσεις. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ισχυρό δεσμό μεταξύ τους και δεν τίθεται θέμα αλλαγής. Βέβαια, δεν ξέρω τι έχουν κατά νου οι σεναριογράφοι μας».
Τι ρόλο παίζει το γέλιο στη ζωή σας;
«Εγώ καταλαβαίνω με ποιους ανθρώπους μπορώ να γίνω φίλη και να συναναστραφώ αν μπορούμε να μοιραστούμε μια κοινή αίσθηση γύρω από το τι είναι αστείο. Το γέλιο είναι η βαλβίδα ασφαλείας που μας σώζει από πολλά πράγματα. Μάλιστα, στις περισσότερες περιπτώσεις δείχνει αντίληψη, ευφυΐα ή ακόμα και ευαισθησία σε έναν άνθρωπο. Δεν μπορώ να φανταστώ να περάσει μια μέρα χωρίς να γελάσω...», είπε χαρακτηριστικά η ίδια στο περιοδικό My TV!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved