Κάτια Ζυγούλη: Με σέξι εμφάνιση πόζαρε στο σαλόνι της δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο
Showbiz

Κάτια Ζυγούλη: Με σέξι εμφάνιση πόζαρε στο σαλόνι της δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κάτια Ζυγούλη φορώντας ένα κοντό φόρεμα και απέξω μια μάλλινη ζακέτα πόζαρε καθισμένη στο χαλί του σαλονιού της δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. 

Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες διατηρεί μία καλλίγραμμη σιλουέτα και τίποτα στο σώμα της δεν «μαρτυρά» ότι έκανε τέσσερα παιδιά. Το πρώην μοντέλο «ανέβασε» τη φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο instagram στέλνοντας χρόνια πολλά στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε πρόσφατα για τη σύζυγό του: «Η Κάτια ήταν ο έρωτας που ήρθε και τα ισοπέδωσε όλα. Ήταν ένας έρωτας ολοκληρωτικός. Και οι αλλαγές έγιναν μόνες τους. Το ότι δεν είσαι ευτυχισμένος δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το τι σου λείπει. Δεν θέλω να το γενικεύσω, θα σου μιλήσω για τον εαυτό μου. Πολλές φορές δεν νιώθεις ευτυχισμένος γιατί η σύμβαση στο μυαλό σου δεν σου επιτρέπει να είσαι. Συνήθως όλο αυτό συμβαίνει υποσυνείδητα και έχει να κάνει με δικά μας βιώματα, με τον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει. Έχει να κάνει με το αν βαθιά μέσα μας πιστεύουμε ότι αξίζουμε να είμαστε ευτυχισμένοι ή όχι, αν πιστεύουμε ότι αξίζουμε να μας αγαπούν ή όχι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved