Μαριάννα Τόλη: Η άνιση μάχη με τον καρκίνο και ο θάνατος που τη στιγμάτισε! (vid)
Showbiz

Μαριάννα Τόλη: Η άνιση μάχη με τον καρκίνο και ο θάνατος που τη στιγμάτισε! (vid)

Μακριά από την όμορφη εικόνα της, ειδικά τα τελευταία χρόνια, η Μαριάννα Τόλη η οποία έφυγε σήμερα από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, περνούσε πολλές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, αθόρυβα... 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός για πολλά χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι δικοί της άνθρωποι γνώριζαν πως κατάφερνε να βγαίνει νικήτρια. Όχι όμως το τελευταίο διάστημα που η κατάσταση της υγείας της είχε χειροτερέψει!

Οι δικοί της άνθρωποι γνώριζαν για τον αγώνα που έδινε, χωρίς όμως πολλές λεπτομέρειες. Η ίδια ήθελε να χαμογελάει για να ξορκίζει το κακό και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον.

Μεγάλο της στήριγμα ο γιος της τον οποίο είχε αποκτήσει από τον γάμο της με τον Γιώργο Χάινε. Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου 20 χρόνια μέχρι που ο θάνατος τους χώρισε καθώς εκείνος έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2007. Αυτός ήταν ο θάνατος που τη στιγμάτισε για πάντα! Μάλιστα είχε δηλώσει παλιότερα για τον σύντροφο ζωής της: «Ήμασταν μαζί πάνω από είκοσι χρόνια και υπήρξε αρμονία μεταξύ μας. Ίσως γιατί σαν γυναίκα μιας διαφορετικής εποχής είχα μάθει να κάνω και κάποια βήματα πίσω για να μου μένει χρόνος να φροντίζω την οικογένειά μου. Είναι δύσκολο στην εποχή μας, όπου η γυναίκα προσπαθεί με πάθος να ανακτήσει τα δικαιώματά της, να κρατηθούν οι λεπτές ισορροπίες σε ένα γάμο. Ο άντρας στην ουσία είναι ένα μεγάλο παιδί, αλλά δεν θέλει να τον αντιμετωπίζουμε έτσι. Κι έτσι ένας επιτυχημένος γάμος είναι δύο ρόλοι που παίζονται με επιτυχία. Είμαι τυχερή που ο σύζυγός μου αγαπούσε τόσο τη δουλειά μου. Ήταν βαθιά μορφωμένος άνθρωπος και η τέχνη ήταν και δική του ανάγκη».

Η Μαριάννα Τόλη δεν ξεπέρασε ποτέ αυτή την απώλεια, όμως είχε πάντα στο πλευρό της τον γιο της να της θυμίζει πως αξίζει να ζει κανείς για τα όμορφα της ζωής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved