Μαριάννα Τόλη: Πότε και πού θα πουν το «τελευταίο αντίο» συγγενείς και φίλοι;
Showbiz

Μαριάννα Τόλη: Πότε και πού θα πουν το «τελευταίο αντίο» συγγενείς και φίλοι;

Παγωμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον χαμό της Μαριάννας Τόλη η οποία έδινε μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο ο οποίος και τελικά τη νίκησε!

Η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια η οποία είχε αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια στο παιδικό θέατρο άφησε πίσω της ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό έργο που θα θυμούνται πολλές γενιές στο μέλλον.

Η Μαριάννα Τόλη ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στον καλλιτεχνικό κόσμο για το ήθος της και το ταλέντο της τόσο στο τραγούδι όσο και στην υποκριτική. Συγγενείς και φίλοι θα την αποχαιρετήσουν αύριο το πρωί για τελευταία φορά σε μία σεμνή τελετή, όπως θα ήθελε και η ίδια στο Α' Νεκροταφείο.

Συντετριμμένος είναι φυσικά ο μοναχογιός της, τον οποίο η ίδια μεγάλωσε με μεγάλη στοργή και αγάπη.

Η καλή της φίλη Σία Κοσκινά η οποία είχε συνεργαστεί μαζί της έγραψε στα social media:

«Η τέχνη από σήμερα, θρηνεί για την απώλεια ενός σπουδαίου και εμπνευσμένου ανθρώπου, στυλοβάτη του μουσικού θεάτρου, την αγαπημένη μας Μαριάννα Τόλη…Χάρη στην ατέρμονη αγάπη της για τα παιδιά και τους ανθρώπους και μέσα από την δημιουργική γραφή της-σηκώνοντας παράλληλα όλο τον όγκο της παραγωγής αμέτρητων μουσικών, θεατρικών έργων- το μιούζικαλ στη χώρα μας, δεν είναι πια το ίδιο! Τη Δευτέρα το πρωί στις 11, θα αποχαιρετήσουμε την αγαπημένη μας στο Α’ Νεκροταφείο…R.I.P».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved