Μπάγια Αντωνοπούλου: Η νέα σελίδα στα επαγγελματικά της και η ζωή με τον... σεφ της καρδιάς της!
Showbiz

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η νέα σελίδα στα επαγγελματικά της και η ζωή με τον... σεφ της καρδιάς της!

Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο στο πλευρό της Μπάγιας Αντωνοπούλου βρίσκεται ο Άκης Δρούγκας.

Αν και πολύ προσεκτική σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η δημοσιογράφος έκανε πρόσφατα την πρώτη επίσημη εμφάνιση μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος ασχολείται με τη μαγειρική και είναι γνωστός στον χώρο του ως ένας καλός και επιτυχημένος σεφ. «Ο Ακης στηρίζει την αγαπημένη του σε κάθε βήμα της και φροντίζει να την κάνει να χαμογελά», εξηγούν άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού, που βλέπουν αυτή τη σχέση να ευδοκιμεί.

Αυτή την περίοδο και εφόσον οι γιορτές το ευνοούν, οι δυο τους συναντιούνται πολύ περισσότερο και κανονίζουν εξόδους μόνοι ή με φίλους, προκειμένου να διασκεδάσουν. Υπό κανονικές συνθήκες, ωστόσο, ο σεφ εργάζεται αρκετές ώρες, δίνοντας έτσι στην Μπάγια την ευκαιρία να επικεντρωθεί στις σπουδές της στην αρχιτεκτονική, στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Η συνειδητή αποχή της από την τηλεόραση έχει και τις θετικές της πλευρές, αφού φροντίζει να διεκπεραιώσει εκκρεμότητες, τις οποίες άφηνε πίσω λόγω του πιεσμένου επαγγελματικού της προγράμματος. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, ακούγεται έντονα το όνομά της για την παρουσίαση της εκπομπής«Survivor Πανόραμα» στον ΣΚΑΪ, κάτι που, αν τελικά συμβεί, θα σημάνει τη στροφή της δημοσιογράφου στην ψυχαγωγία.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι στα καλύτερά της από όλες τις απόψεις και αυτό φαίνεται. Πολύ τυχερή την αποκαλούν οι φίλες της, καθώς το μόνο άγχος που δεν θα έχει σίγουρα, όταν συγκατοικήσουν με τον σύντροφό της, θα είναι το φαγητό...

Ο μάγειρας της καρδιάς της ξέρει πώς να τη φροντίζει, αλλά και να τη συμβουλεύει σε κάθε βήμα της. Κι ενώ εκείνη είναι αναγνωρίσιμη, ο σύντροφός της κρατά συνειδητά πιο χαμηλών τόνων στάση, καθώς νιώθει αμηχανία μπροστά στις κάμερες και στα φλας. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το ζευγάρι δεν κάνει πολλές κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν επισήμως μαζί ήταν στον γάμο της φίλης τους, Μαντούς Γαστεράτου, καθώς η Μπάγια Αντωνοπούλου ήταν κουμπάρα.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved