Ντίνα Νικολάου: Οι επιτυχίες στη Γαλλία, τα τρία εστιατόρια στο Παρίσι και τα στηρίγματά της!
Showbiz

Ντίνα Νικολάου: Οι επιτυχίες στη Γαλλία, τα τρία εστιατόρια στο Παρίσι και τα στηρίγματά της!

Είναι η µαγείρισσα που έχει µάθει στους Παριζιάνους να αγαπούν την ελληνική κουζίνα και που οι Γάλλοι που αναζητούν την καλή κουζίνα τη φωνάζουν µε το µικρό της όνοµα.

Θα µπορούσε να πει κανείς ότι η Ντίνα Νικολάου είναι πιο γνωστή στη Γαλλία από ό,τι στην Ελλάδα, αφού δεν προλαβαίνει να µαγειρεύει στα τηλεοπτικά πλατό και να δίνει συµβουλές µαγειρικής µέσα από ραδιοφωνικές εκποµπές και εφηµερίδες της Γαλλίας. Οταν συναντήσει κανείς από κοντά την ταλαντούχα σεφ, θα διαπιστώσει ότι, αν και διατηρεί στο Παρίσι τρία εστιατόρια («Evi Evane», «Evi Evane Traiteur», «Evi Evane mézès») µαζί µε την αδελφή της, Μαρία, είναι ένας προσιτός και πολύ γλυκός άνθρωπος.

Τι κι αν το 2017 το «Evi Evane» βραβεύτηκε ως «το καλύτερο εστιατόριο ξένης κουζίνας στο Παρίσι»; Μετά τις εκποµπές που είχε αναλάβει στην Ελλάδα, το τελευταίο διάστηµα η Ντίνα Νικολάου έχει προτιµήσει να αφιερωθεί στα εστιατόρια, στις συνταγές και στα σεµινάρια που παραδίδει, αλλά και στα βιβλία µαγειρικής.

Τα στηρίγµατά της είναι φυσικά οι δυο γιοι της, ο 22χρονος Στέλιος και ο 23χρονος Γιώργος, αλλά και ο επί σχεδόν 23 χρόνια σύζυγός της, Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης. Τα αγόρια της οικογένειας γεννήθηκαν στο Παρίσι και σε ηλικία 8 και 9 ετών αντίστοιχα επέστρεψαν οικογενειακώς στην Ελλάδα, όπου συνέχισαν την εκπαίδευσή τους σε γαλλόφωνο σχολείο.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved