Ελένη Τσαλιγοπούλου: Ο στίχος που την συγκλονίζει
Showbiz

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Ο στίχος που την συγκλονίζει

Όπως για πολλούς, έτσι και για την Ελένη Τσαλιγοπούλου το τραγούδι είναι τρόπος έκφρασης. 

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τον στίχο εκείνο που κάθε φορά που τον ακούει την συγκλονίζει.

«Υπάρχει ένας στίχος από το τραγούδι του Νίκου Πορτοκάλογλου που λέει "δε μας συγχωρώ, από φόβο χάσαμε"... Αυτός ο στίχος πάντα με συγκλονίζει», αποκάλυψε η τραγουδίστρια στο Secret και συνέχισε: «Υπάρχουν δυστυχώς πολλά πράγματα γύρω μας για τα οποία αισθανόμαστε ήττα... Και είναι κρίμα να είναι ένα από αυτά ο φόβος μας».

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου βγάζει νέο cd και κάθε Παρασκευή του Ιανουαρίου θα την απολαμβάνουμε στον «Σταυρό του Νότου».

«Έχει αλλάξει το πώς βλέπουμε και πώς ακούμε τη μουσική, ο τρόπος. Σε κάθε εποχή υπάρχουν άνθρωποι με ταλέντο, άνθρωποι που προσπαθούν πραγματικά... Υπάρχει μια προχειρότητα όταν ακούς ένα τραγούδι και μια βιασύνη. Μπορείς να ακούσεις ένα λεπτό από ένα κομμάτι και μετά να πας στο επόμενο. Παρ' όλα αυτά, για μένα συνεχίζει να είναι η πιο σημαντική τέχνη και αυτής της εποχής. Ελπίζω ότι απλώς είμαστε σε μια μετάβαση και όλο αυτό θα καταλήξει κάπου. Και θα προσθέσω στη μουσική».

Ποια είναι η άποψή της για τα μουσικά ριάλιτι;

«Κοιτάξτε, τα νέα παιδιά ονειρεύονται να γίνουν τραγουδιστές. Δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Ένα τέτοιο σόου κάνει αυτό. Οπότε δεν μπορούμε να πούμε κάτι κακό. Στην αρχή ήμουν εντελώς κατά αυτών των ριάλιτι, γιατί ήξερα ότι δεν είναι ουσιαστική η συμμετοχή τους, δεν έχει διάρκεια και ελάχιστες περιπτώσεις διέψευσαν τη θεωρία μου. Αυτά τα σόου έχουν τρομερή θεαματικότητα - γεγονός που δείχνει και πόση δύναμη μπορεί να έχει το τραγούδι. Αλλά μέχρι εκεί».

Ποια είναι η ευχή της για το 2019;

«Χρόνια πολλά σε όλους. Ευτυχισμένο 2019. Εύχομαι να πάψουμε να φοβόμαστε, για να πάμε μπροστά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved