Έλλη Γελεβεσάκη: «Δεν θέλω να είμαι γλάστρα στην tv»
Showbiz

Έλλη Γελεβεσάκη: «Δεν θέλω να είμαι γλάστρα στην tv»

Η Έλλη Γελεβεσάκη αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της εμφάνιση, στους haters και αποκάλυψε αν σκέφτεται δεύτερο γάμο. 

Η τηλεοπτική της εμφάνιση είναι κάτι που την ενδιαφέρει αρκετά.

«Το πήρα σαν παιχνίδι όλο αυτό και γι' αυτό , δεν ήμουν πολύ ανταγωνιστική. Είχα καλή σχέση με όλες τις κοπέλες, όσο αυτό ήταν εφικτό. Είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι. Το βλέπεις και λες γιατί λιποθυμάει η μια, γιατί γκρινιάζει η άλλη... Δεν είναι εύκολο. Υπάρχει ανταγωνισμός, κριτική... Όλα γίνονται για την τηλεθέαση. Και όσο ήρεμη να είσαι εσύ, υπάρχει και το έπαθλο των 2.500 ευρώ κάθε εβδομάδα, οπότε όταν έχεις κακή ενέργεια δίπλα σου, τη ρουφάς» εξήγησε στο Secret.

Αν και αποχώρησε, κέρδισε πολλές εμπειρίες και την είδε αρκετός κόσμος, η ίδια αναφέρει πως «σίγουρα μου άνοιξε πόρτες. Με ενδιαφέρει η τηλεόραση και γι' αυτό τελείωσα δημοσιογράφος».

Η Έλλη Γελεβεσάκη θα βρίσκεται σε πάνελ εκπομπής, κάτι που την ενδιέφερε καθώς έχει τελειώσει δημοσιογραφία. «Δεν θέλω να είμαι γλάστρα στην τηλεόραση. Αυτό είναι το πιο εύκολο. Το θέμα είναι να μπορείς να μιλήσεις, να λες την άποψή σου. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη συνεργασία. Ήδη η πρώτη μου εμφάνιση ήταν για μένα απολαυστική, πέρασα υπέροχα και ανυπομονώ. Θα δείτε πολλά».

Ωστόσο, η Έλλη έχει haters και μίλησε γι’ αυτό: «Από αυτό, άλλο τίποτα! Μόνο haters έχω. Αν μου πειράξουν ευαίσθητα σημεία, δηλαδή την οικογένεια μου, απαντώ. Αν σχολιάσουν εμένα ή την εμφάνιση μου, δεν με νοιάζει. Δεν σβήνω ποτέ τίποτα, απλώς αν είναι κάτι χυδαίο καμιά φορά το ανεβάζω», παραδέχεται.

Σκέφτεσαι δεύτερο γάμο;

«Όχι, δεν το σκέφτομαι. Το κάναμε, ήταν πολύ ωραία, αλλά το παιδί είναι η ζωή μου, η προτεραιότητα μου. Παιδί και δουλειά», τονίζει.

Ακόμα και αν βρεθεί ο τέλειος;

«Στις μέρες μας δεν υπάρχει τέλειος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved