Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Η Φαίη με βοηθάει σε κάθε μου βήμα»
Showbiz

Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Η Φαίη με βοηθάει σε κάθε μου βήμα»

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο Πρωινό. 

Ο ζαχαροπλάστης μίλησε για την Φαίη Σκορδά και αποκάλυψε ότι τον έχει βοηθήσει και τον έχει στηρίξει.

Αληθεύει ότι ένα ταξίδι στο Μπαλί στάθηκε αφορμή για να αναθεωρήσετε τη ζωή σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο;

«Η αλήθεια είναι ότι την απόφαση να κάνω στροφή στη ζωή μου και να γίνω ζαχαροπλάστης την πήρα στο Μπαλί. Ωστόσο ήταν κάτι που με «έτρωγε» πάρα πολλά χρόνια και ίσως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γίνει»

Η ζαχαροπλαστική υπήρχε ανέκαθεν στη ζωή σας;

«Η ζαχαροπλαστική ήταν πάντα στη ζωή μου. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου είχαμε κάθε μέρα γλυκό. Ποτέ δεν είχα φανταστεί, όμως, μεγαλώνοντας ότι θα γίνω ζαχαροπλάστης»

Ποια είναι τρία βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διακρίνουν έναν ζαχαροπλάστη;

«Αγάπη για τη ζαχαροπλαστική, υπομονή και καθαριότητα»

Η τηλεόραση ποιον ρόλο έπαιξε στην καριέρα σας;

«Η τηλεόραση μου έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσω τη δουλειά μου, να έρθω σε επαφή με το ευρύ κοινό και να συνεργαστώ με κορυφαίους προμηθευτές»

Πώς είναι η συνεργασία σας με τη Φαίη Σκορδά; Σε ποια γλυκά σας έχει αδυναμία;

«Ίσως γίνομαι γραφικός, γιατί το έχω πει πάρα πολλές φορές: Η Φαίη είναι εξαιρετική επαγγελματίας και με βοηθάει σε κάθε μου βήμα. Πιστεύω ότι έχει αδυναμία σε πολλά από τα γλυκά μου, αν και γι' αυτό πρέπει να ρωτήσετε την ίδια»

Ο κόσμος μέσα από τα social media τι σας λέει; Είναι περισσότερες οι γυναίκες ή οι άνδρες που ασχολούνται με τη ζαχαροπλαστική;

«Η ανταπόκριση του κόσμου είναι σχεδόν συγκινητική. Πραγματικά, μου δίνουν τεράστια δύναμη και μεγάλη χαρά κάθε φορά που μου στέλνουν φωτογραφίες με τα γλυκά που φτιάχνουν εκτελώντας τις συνταγές μου. Και ναι, η συντριπτική πλειονότητα είναι γυναίκες»

Στην κόρη σας επιτρέπετε να τρώει γλυκά; Είναι αυστηρή στην κριτική της;

«Η κόρη μου είναι ένας μικρός θηλυκός Δημήτρης, λατρεύει τα γλυκά σαν τον μπαμπά της και γι’ αυτό προσπαθώ να έχουμε μέτρο στην κατανάλωση τους. Σίγουρα είναι πιο αυστηρή από εμένα στις κριτικές των γλυκών μου» εξήγησε στο tvέθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved