Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της: «Φτιάξε εσύ τη ζωή που θες να ζήσεις»
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της: «Φτιάξε εσύ τη ζωή που θες να ζήσεις»

Η Δέσποινα Βανδή αποχαιρέτησε το 2018 με ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της από τη χρονιά που έφυγε και υποδέχθηκε το 2019 κρατώντας ένα ποτήρι σαμπάνια!

Η τραγουδίστρια στην ξεχωριστή ανάρτηση που έκανε, έδωσε συμβουλές τόσο στους διαδικτυακούς της φίλους όσο και στον εαυτό της με σκοπό να ζούμε όσο το δυνατόν πιο όμορφα!

Η Δέσποινα έγραψε: «Η ευτυχία είναι στιγμές, είναι οι επιλογές σου και είναι στο χέρι σου -με υγεία πάνω από όλα- να φτιάξεις Εσύ τη ζωή που θέλεις να ζήσεις! Μη ξεχνάς πότε να φροντίζεις το 10χρονο παιδί που ζει μέσα σου! Να έχεις φίλους, να γελάς, να χορεύεις, να αφήνεις τον ήλιο να σε χαϊδεύει κάνοντας βόλτες το χειμώνα, να πιεις μια ζέστη σοκολάτα, να παίρνεις τηλέφωνο τους φίλους σου και εννοείται τον μπαμπά και τη μαμά που ζουν μακρυά σου, να γυμνάζεσαι, να τρως σωστά, να μη φοβάσαι τα μαύρα νερά στη θάλασσα, να βγαίνεις για φαγητό, να κάνεις χάρες στον εαυτό σου, να μάθεις να λες όχι, να διαφωνείς, να είσαι ευγενικός, να έχεις υπομονή, να ακούς τα προβλήματα των φίλων σου, να παίζεις παιγνίδια, να μη βαριέσαι, να βαριέσαι καμία φορά, να λες σ’αγαπώ, να διασκεδάζεις, να κάνεις όνειρα μεγάλα, να είσαι πειθαρχημένος στους στόχους σου, να είσαι ευέλικτος σε αυτά που σου προκύπτουν, να τολμάς, να βάζεις μουσική και να τραγουδάς, να ελέγχεις το θυμό σου, να διαβάζεις, να αλλάξεις κούρεμα, να μην υποθέτεις αλλά να επικοινωνείς όταν κάτι σε απασχολεί, να μην πηγαίνεις συνέχεια από τον ίδιο δρόμο,να κάνεις ένα ταξίδι και τέλος να κάνεις ΛΑΘΗ που θα σε πάνε ΜΠΡΟΣΤΑ!»










View this post on Instagram







A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on Dec 31, 2018 at 6:43am PST


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved