Ο απολογισμός της Κατερίνας Δαλάκα: «Ρίσκαρα τα πάντα και…»
Showbiz

Ο απολογισμός της Κατερίνας Δαλάκα: «Ρίσκαρα τα πάντα και…»

Η Κατερίνα Δαλάκα την οποία γνωρίσαμε μέσα από το δεύτερο κύκλο του Survivor έκανε τον απολογισμό της για τη χρονιά που έφυγε.

Η Κατερίνα δεν δίστασε να αναφέρει ότι πήρε απογοήτευση, πίκρες και αρκετές ήττες το 2018, όμως γνώρισε υπέροχους ανθρώπους, είχε ευτυχισμένες στιγμές και κρατά μόνο τα καλά!
"2018 Μια χρονιά μαγική που σίγουρα θα θυμάμαι για πάντα . Δύσκολη αλλά ταυτόχρονα τεράστια μέσα στην καρδιά μου για όλα αυτά που πήρα από αυτήν . Ρίσκαρα τα πάντα και μου βγήκε μόνο σε καλό ! Μου αρέσει να ρισκάρω είτε πετύχω είτε αποτύχω ! Κρατάω μόνο τα καλά . Γνώρισα ανθρώπους έμαθα πράγματα από αυτούς , γνώρισα την απογοήτευση την ήττα την νίκη , την πίκρα την ζήλεια , αλλά και την απόλυτη ευτυχία . Πάντα μέσα από τον πόνο στο τέλος βγαίνει κάτι πολύ όμορφο . Σας ευχαριστώ για όλη την στήριξη , αυτή η στήριξη σας είναι η κινητήριος δύναμη μου για να πετύχω από εδώ και πέρα τους στόχους που έχω ορίσει , όχι γιατί πρέπει να αποδείξω κάτι στον κόσμο αλλά γιατί το κάνω επειδή το αγαπάω και θέλω να φτάσω εκεί που πιστεύω ότι μπορώ να φτάσω ?❤️υγεία σε όλους" έγραψε στο instagram της!










View this post on Instagram







A post shared by Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) on Dec 31, 2018 at 5:24am PST


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved