Σάκης Νταντούλας: Έτσι βρέθηκε στο Bachelor 3 και αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στο Nomads 2!
Showbiz

Σάκης Νταντούλας: Έτσι βρέθηκε στο Bachelor 3 και αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στο Nomads 2!

Ο Σάκης Νταντούλας, είναι ο κακός του Bachelor 3 που όλοι αγαπούν!

Ο ίδιος μίλησε σε γνωστό περιοδικό και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως βρέθηκε να παίζει στο Bachelor 3, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο που δεν δέχτηκε την πρόταση που του έκαναν από το ριάλιτι επιβίωσης του ANT1, Nomads 2!

«Έχω συμμετάσχει σε μερικά βιντεοκλίπ φίλων, όπου πέρασα ευχάριστα. Έχω βρεθεί επίσης και σε επεισόδια διαφόρων εκπομπών που έκανε ο Χρήστος Ανθόπουλος! Στο Bachelor 3, υπήρχε ένας κομβικός ρόλος, οι απαιτήσεις του οποίου τον ήθελαν με tattoo, μούσια και εντυπωσιακή σωματική διάπλαση.

Ο Γιώργος Φειδάς, που είναι ο σεναριογράφος της ταινίας, και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, που πρωταγωνιστεί, είναι φίλοι μου. Κάνουμε παρέα και η εκτίμηση είναι αμοιβαία. Αυτοί οι δύο λοιπόν είχαν την ιδέα πως μπορώ να είμαι εγώ εκείνος που θα ενσαρκώσει το συγκεκριμένο ρόλο. Μου έκαναν την πρόταση,δέχτηκα και μπορώ να πω ότι ήταν από τις πιο όμορφες και πρωτόγνωρες εμπειρίες της ζωής μου», λέει χαρακτηριστικά στο People.

«Με τις ατάκες στην ταινία δυσκολεύτηκα, ειδικά το πρώτο μισάωρο. Μετά,ένιωσα πολύ οικεία και οι σκηνές μου ευτυχώς ολοκληρώθηκαν γρήγορα, σύμφωνα με τα όσα μου είπαν οι υπόλοιποι ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης. Η αλήθεια είναι ότι πριν τα γυρίσματα έκανα πρόβα μπροοτά στον καθρέφτη, βοηθάει πολύ να ξέρετε», είπε και συνέχισε: «Το άγχος που είχα στην αρχή το ξεπέρασα. Είδα πώς είναι τα γυρίσματα και μου άρεσε, οπότε θα ήμουν ανοιχτός σε μια μελλοντική τηλεοπτική κινηματογραφική πρόταση, αρκεί να μου ταίριαζε. Δεν θα μπορούσα να λέω τον καιρό στις ειδήσεις, για παράδειγμα! Εχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου για τα οποία ήδη δουλεύω και τα συζητάω. Μου έχει γίνει και πρόταση για ριάλιτι επιβίωσης, συγκεκριμένα το Nomads, την οποία προφανώς αρνήθηκα. Και να πήγαινα, θα αποχωρούσα οικειοθελώς από την πρώτη μέρα λόγω... πείνας»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved