Πέτρος Συρίγος: Ο μάγειρας της Μενεγάκη αποκαλύπτει πώς είναι η συνεργασία τους!
Showbiz

Πέτρος Συρίγος: Ο μάγειρας της Μενεγάκη αποκαλύπτει πώς είναι η συνεργασία τους!

Κάθε μεσημέρι μας δίνει ραντεβού στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Ο Πέτρος Συρίγος ποτέ δεν είχε στο μυαλό του πως θα κάνει τηλεόραση αλλά πάντα ήξερε πως θα γίνει μάγειρας.

Ο ίδιος εξομολογείται ότι η ζωή ενός μάγειρα είναι δύσκολη, τα βήματα που πρέπει να κάνει κάποιος για να πετύχει αλλά και με ποιον τρόπο τον έχει βοηθήσει η τηλεόραση!

Πως μπήκε η μαγειρική στη ζωή σου ως επάγγελμα;
Με το που τελείωσα το λύκειο, σαν καλό παίδι και εγώ πέρασα σε μια σχολή την οποία δεν ήθελα να ακολουθήσω. Είχα ήδη, όμως, στο μυαλό μου ότι με το που θα τελειώσω απευθείας θα πάω σε σχολή μαγειρικής, έτσι και έγινε, και από τότε μέχρι τώρα την ακολουθώ πιστά, νομίζω!
Πώς είναι αυτό το ταξίδι μέχρι τώρα;
Αυτό το ταξίδι το έχω κάνει να είναι αρκετό ενδιαφέρον γιατί μου αρέσει να κάνω συνεχώς καινούργια πράγματα στη δουλειά μου και αυτό με κρατάει συνεχώς σε εγρήγορση! Στο ταξίδι πάντα υπάρχουν οι φουρτούνες και οι αναταραχές, δεν είναι όλα γαλήνια, αλλά με ηρεμία και αφοσίωση τα προσπερνάω και συνεχίζω!
Σε συναντάμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Πώς είναι η συνεργασία σας;
Στην εκπομπή της Ελένης έχω τη χαρά να είμαι για δεύτερη χρονιά. Αυτή τη χρονιά έφυγε τελείως το άγχος που υπήρχε και γιατί σε βλέπει τόσος κόσμος μέσα στο σπίτι του καθημερινά και πρέπει να είσαι προσεκτικός αλλά και επειδή είμαι δίπλα σε μια γυναίκα η οποία έχει τεράστια εμπειρία σε αυτό που κάνει! Η συνεργασία μας είναι άψογη, περνάμε πάρα πολύ ωραία, είτε μπροστά στον φακό είτε από πίσω, και αυτό μου το επιβεβαιώνουν καθημερινά οι τηλεθεατές, οι οποίοι μετά το πέρας της εκπομπής μου στέλνουν αρκετά μηνύματα σχολιάζοντας το πως μας είδαν! Μ' αρέσει πολύ αυτή η επαφή με τον κόσμο.
Όταν ξεκινούσες να ασχολείσαι με τη μαγειρική επαγγελματικά, είχες στο μυαλό σου πως θα έκανες και τηλεόραση;
Λίγες μέρες πριν εμφανιστώ στην εκπομπή δεν το είχα καν στο μυαλό μου! Μου αρέσουν οι προκλήσεις και είμαι διαβόλου κάλτσα. Ό,τι ευκαιρία και γα μου δοθεί θα την αρπάξω! Οπότε ούτε και εγώ ο ίδιος σε λίγα χρόνια δεν θα ξέρω πού θα εμφανίζομαι! (Γελάει.)

Σε έχει βοηθήσει η τηλεόραση στη δουλειά σου; Αν ναι, με ποιον τρόπο;
Όσο ασχολείσαι με τη δουλειά σου, πάντα σου δίνονται ευκαιρίες και κατά τη δική μου άποψη πρέπει να τις αρπάζεις όλες! Ως προσωπικός μάγειρας που δουλεύω, το ότι εμφανίζομαι στην τηλεόραση δεν έχει αλλάξει κάτι. Από εκεί και πέρα, έχει βοηθήσει αρκετά στην αναγνωρισιμότητα καθώς κάνω κάποιες διαφημίσεις και εκπροσωπώ κάποιες εταιρείες, αλλά πάντα με θέμα το οποίο είναι του χώρου μου, το γνωρίζω και το δουλεύω. Δεν θα κάνω κάτι απλά για να το κάνω.
Θα ήθελες να κάνεις μία δική σου εκπομπή; Και αν ναι τι κόνσεπτ θα ήθελες να έχει;
Αυτό δεν το έχω σκεφτεί, αν και θα μου άρεσε πολύ σαν ιδέα. Μας διαβάζει κανένας, βρε παιδιά, που να βλέπει κάτι σε μένα; (Γελάει.) Από κόνσεπτ έχω αρκετά στο μυαλό μου. Και... μια τρέλα την έχω, είπε χαρακτηριστικά στο My TV!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved