Παναγιώτης Πετράκης: Αυτή είναι η τρέλα που έχει κάνει για χάρη του έρωτα!
Showbiz

Παναγιώτης Πετράκης: Αυτή είναι η τρέλα που έχει κάνει για χάρη του έρωτα!

Ο Παναγιώτης Πετράκης, είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα που καταπιάνεται με πολλά!

Ο ίδιος, έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για τα επαγγελματικά του, ενώ δεν έλειψαν και κάποιες αποκαλύψεις για τα πιο προσωπικά του θέματα!

Μέσα από αυτό το έργο, μεταφερόμαστε σε μια άλλη εποχή, όπου κυριαρχεί ο ρομαντισμός. Υπάρχει ακόμα;
«Οι άνθρωποι από τη φύση μας είμαστε αρκετά ρομαντικοί, ενώ η εποχή μας όχι και τόσο. Επίσης νιώθω ότι ο κόσμος έχει λαχτάρα για τα έργα του παρελθόντος, γι' αυτό, νομίζω, έχουν ξαναέρθει στην επιφάνεια που μας συνδέουν με την παιδική - εφηβική μας ηλικία και δείχνουν την ανάγκη μας να συνδεθούμε με το όνειρο, την αθωότητα και την ανεμελιά που δεν υπάρχει στις μέρες μας. Αυτό που υπάρχει είναι η πίεση, το έντονο στρες και ο εγκλεισμός του καθενός στον εαυτό του μπροστά από την οθόνη του κινητού και του υπολογιστή κ.ο.κ. Υπάρχει αρκετή απομόνωση»!

Υπήρξε στιγμή που να απομονώθηκες;
«Ναι! Η απομόνωση έχει ένα βόλεμα, καθώς ζεις στον δικό σου μικρόκοσμο, πλάθειςτα πράγματα όπως θα ήθελες να είναι και αποκόβεσαι από την πραγματικότητα και τους ανθρώπους. Ο άνθρωπος είναι άκρως κοινωνικό όν. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε πάντα και άλλους ανθρώπους για να είμαστε καλά. Αυτό το υπενθυμίζω στον εαυτό μου όποτε κινδυνεύω να πέσω σε μια τέτοια κατάσταση».

Νοσταλγείς κάτι από το παρελθόν;

«Είχα την τύχη να μεγαλώσω σ' ένα περιβάλλον που μαζευόμασταν όλα τα παιδιά και παίζαμε για ώρες. Μου αρέσει, ακόμα και τώρα, να βρίσκομαι με φίλους και να παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια και να χαίρομαι σαν παιδάκι».

Κρύβεις ακόμα το παιδί μέσα σου;

«Ναι, το κρατάω ζωντανό με νύχια και με δόντια.

Λειτουργεί σαν άμυνα για τη ρουτίνα της καθημερινότητας;

«Είναι μία άμυνα για να προστατευτείς, αλλά από την άλλη, βέβαια, σε κάνει να νιώθεις αρκετά ευαίσθητος και ευάλωτος. Χρειάζεται μια ισορροπία μεταξύ ωρίμανσης και παιδικότητας. Κι αυτό προσπαθώ να βρω στη ζωή μου».
Είναι εύκολο να βρεθεί αυτή η ισορροπία;
Δεν είναι εύκολο γιατί πολλές φορές μπερδεύουμε την παιδικότητα με τον παλιμπαιδισμό και δεν θέλω να πέσω σε αυτή την παγίδα, αν και μερικές φορές νιώθω ότι βρίσκομαι στο όριο. Επομένως, με τη δουλειά που κάνω με τον εαυτό μου, προσπαθώ να βρω αυτές τις ισορροπίες».

Έχεις κάνει κάποια τρέλα για χάρη του έρωτα;

«Για να δοκιμάσω μια σχέση μου αν ήταν δυνατή και είχε μέλλον, πήγα στην Αμερική και σπούδασα μιούζικαλ. Η σχέση μου ήταν εκεί, οπότε δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί τρέλα. Γενικά, δεν είμαι τρελός στις αντιδράσεις μου, αλλά πιο συγκρατημένος», είπε χαρακτηριστικά στο My TV!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved