Θύμα του «Ραφαήλ» η Αγγελική Νικολούλη!
Showbiz

Θύμα του «Ραφαήλ» η Αγγελική Νικολούλη!

Περιπέτεια στα χιόνια για την Αγγελική Νικολούλη!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια υποδέχτηκε το 2019 σε φιλικό σπίτι στο Παρνασσό αποκλεισμένη από τα χιόνια, χωρίς ρεύμα, άρα χωρίς θέρμανση!Η Ελληνίδα «Μις Παρπλ» και η παρέα της έμειναν επί ώρες χωρίς φως και ζέστη, μέχρι που ξημέρωσε η νέα χρονιά και τότε η ΔΕΗ αποκατέστησε τη βλάβη.

Τα σχέδια για ένα λαμπερό ρεβεγιόν με ευχές και χαρούμενες στιγμές εξελίχθηκε για τη δημοσιογράφο σε έναν εφιάλτη.
«Τηλεφωνούσαν επί ώρες στη ΔΕΗ και η γραμμή βούιζε. Σαν να το είχαν κατεβασμένο. Ίσως να ήταν χαλασμένο» ανέφερε στην «Espresso» πηγή από το στενό περιβάλλον της και συνέχισε:
«Ο Ραφαήλ έπιασε απροετοίμαστο τον κρατικό μηχανισμό, αλλά και τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού εδώ στο βουνό. Ήταν απαράδεκτο αυτό που συνέβη! Το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να συμβεί μια τέτοια βραδιά, με θερμοκρασία-7 βαθμών Κελσίου, συνέβη».
Η Αγγελική Νικολούλη, παρά τις αντίξοες συνθήκες, κατάφερε να ζεστάνει τις καρδιές των φίλων της με το απίθανο χιούμορ της.
Πότε πότε, πλησίαζε τα χέρια της στα αναμμένα κεράκια για να τα ζεστάνει, ωστόσο κι αυτά έσβησαν πολύ γρήγορα.
«Κανείς δεν κοιμήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Περίμεναν όλοι λεπτό προς λεπτό, ώρα με την ώρα να έρθει το ρεύμα για να ηρεμήσουν. Έτρεμαν, κυριολεκτικά. Φοβήθηκαν για το χειρότερο» ανέφερε η ίδια πηγή.
Η παρουσιάστρια, καθώς δεν έβλεπε... «φως στο τούνελ», περιέγραψε όσα έζησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο διαδίκτυο, συνοδεύοντας το ποστ με ένα βίντεο όπου κατέγραψε τις συνθήκες που επικρατούν στη χιονισμένη περιοχή.
«Χρόνια πολλά με χιονοθύελλα, αποκλεισμένη στον Παρνασσό! Και το χειρότερο, χωρίς θέρμανση και χωρίς ρεύμα! Είναι δυνατόν να βλέπεις Φως στο τούνελ και να μην έχεις εσύ φως; Αχ, και οι βλάβες της ΔΕΗ με το τηλέφωνο κατεβασμένο από χθες τη νύχτα και ο κόσμος εδώ έχει παγώσει. Τι να κάνουμε; Ας το πάρουμε με χιούμορ αυτό» έγραψε μεταξύ άλλων.
Η παρουσιάστρια αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα αύριο, ενώ η πρώτη εκπομπή της για το 2019 θα βγει στον αέρα την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved