Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στη Νέα Υόρκη με τον Γιώργο Κοτσοβό;
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στη Νέα Υόρκη με τον Γιώργο Κοτσοβό;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να περάσει τις φετινές γιορτές μακριά από την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια κάνοντας ένα μικρό διάλλειμα από το «My style rocks» που παρουσιάζει, βρέθηκε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να περάσει λίγες μέρες ξεγνοιασιάς και να γεμίσει τις μπαταριές της. Συγκεκριμένα, έκανε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Νέα Υόρκη, αλλά σύμφωνα με το Λοιπόν δεν ήταν μόνη της.

Πληροφορίες του περιοδικού, αναφέρουν πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Γιώργος Κοτσοβός -με τον οποίο έγιναν viral όταν εκείνη του έσκισε την μπλούζα στα μπουζούκια και μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου προσπάθησε να δικαιολογήσει αυτή την κίνησή της- έκαναν αυτό το ταξίδι μαζί.

Οι δυο τους τους τελευταίους δύο μήνες έχουν καθημερινή επικοινωνία και προσπαθούν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση αυτή μετά από δυο περίπου χρόνια, αφού όπως είπε η Κωνσταντίνα, οι δυο τους είχαν μια σχέση πάθους.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κοτσοβός είχε πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι εδώ και καιρό και όταν άρχισε την επικοινωνία με την παρουσιάστρια εκείνη θέλησε να τον ακολουθήσει έτσι ώστε να περάσουν λίγες μέρες ξεγνοιασιάς μαζί μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ωστόσο, εμείς βλέπαμε αυτές τις ημέρες των Γιώργο Κοτσοβό να έκανε Χριστούγεννα στο Λονδίνο, ενώ μετά βρέθηκε στο Πόρτο Χέλι όπου ανέβαζε κτήρια που χτίζει καθώς ασχολείται με εργολαβικές εργασίες.

Το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στους δυο θα το δείξει ο χρόνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved