Μαριάννα Τόλη:H θυελλώδης σχέση της με άνδρα της τηλεόρασης - Γιατί εκείνος δεν πήγε στην κηδεία της
Showbiz

Μαριάννα Τόλη:H θυελλώδης σχέση της με άνδρα της τηλεόρασης - Γιατί εκείνος δεν πήγε στην κηδεία της

«Με τη Μαριάννα Τόλη ήμασταν ζευγάρι και συγκατοικούσαμε για δύο και πλέον χρόνια στην Κηφισιά» αποκαλύπτει!

Αποκαλύπτει τη θυελλώδη σχέση που έζησαν και εξηγεί γιατί δεν πήγε στην κηδεία της ηθοποιού και τραγουδίστριας!

«Με τη Μαριάννα ήμασταν ζευγάρι και συγκατοικούσαμε για δύο και πλέον χρόνια στην Κηφισιά. Ήταν από τις γυναίκες που ερωτεύτηκα και θα μπορούσα να πάω για γάμο μαζί της. Ήταν μοναδικό πλάσμα» λέει ο Μεγακλής Βιντιάδης στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα αποκαλύπτοντας πρώτη φορά τον άγνωστο έρωτά του με την Μαριάννα Τόλη.
Αν και η ζωή της έμοιαζε με ανοιχτό βιβλίο, ο έρωτάς της με τον γνωστό σκηνοθέτη ήταν ένα από τα κεφάλαια που σχεδόν κανείς δεν γνώριζε.
Και τονίζει ο Μεγακλής: «Δεν είχαμε δώσει δικαιώματα και ούτε θέλαμε να μιλήσουμε για τον δεσμό μας». Και προσθέτει: «Με τη Μαριάννα γνωριστήκαμε λίγο πριν από την έναρξη των εκπομπών της τότε ΥΕΝΕΔ, με τίτλο “Μουσικές μεταμφιέσεις”. Με τον καιρό δέσαμε και γίναμε ζευγάρι. Ερωτευτήκαμε. Την εκπομπή αυτή τη σκηνοθετούσα εγώ. Είχαμε τεράστια επιτυχία. Η Μαριάννα Τόλη τραγουδούσε και έπαιζε. Παράλληλα, θυμάμαι έπαιζε και στο μιούζικαλ “Αννυ” σε παραγωγή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ενώ την ίδια περίοδο που ήμασταν ζευγάρι πήγε και στη Eurovision με το “Μάθημα Σολφέζ”».

Και μιλά για τον χαρακτήρα της αξέχαστης Μαριάννας Τόλη: «Ήταν ένα μοναδικό πλάσμα με απίστευτη καλλιέργεια, απίστευτη καλοσύνη, ρομαντική, ευθύς προσωπικότητα, που αγαπούσε αυτό που έκανε». Το γιατί δεν έφτασαν στο γάμο, δηλώνει: «Τα έφερε έτσι η ζωή και οι καταστάσεις που τελικά δεν παντρευτήκαμε, αν και θα μπορούσαμε να φτάσουμε ως την εκκλησία. Τη λάτρευα και θα τη λατρεύω για πάντα τη Μαριάννα. Ήταν ένα από τα πολύ δυνατά κομμάτια της ζωής μου. Αλώστε, όταν χωρίσαμε, παραμείναμε φίλοι μέχρι και το τέλος της ζωής της. Αυτό αποδεικνύει την εκτίμηση του ενός για τον άλλον»!

Τέλος, ο γνωστός σκηνοθέτης εξηγεί γιατί δεν πήγε στην κηδεία της: «Ήξερα εδώ και μήνες ότι ήταν πολύ άσχημα και πάλευε με το “θηρίο”. Τη Μαριάννα τη λάτρευα, αλλά δεν θα μπορούσα να πάω στην κηδεία της. Από τότε που πέθανε η μητέρα μου και έζησα τον απόλυτο πόνο, δεν παρευρίσκομαι σε καμιά κηδεία, λόγω υπέρτασης και άλλων προβλημάτων που παρουσιάζω. Θέλω τους ανθρώπους που λατρεύω να τους θυμάμαι όπως ήταν ζωντανοί. Και τη Μαριάννα την αγάπησα πολύ, γιατί είχε ψυχή μικρού παιδιού».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved