Δύσκολες μέρες για την Αθηναΐδα Νέγκα - Tι της συνέβη;
Showbiz

Δύσκολες μέρες για την Αθηναΐδα Νέγκα - Tι της συνέβη;

Η Αθηναΐς Νέγκα δεν είναι και στα καλύτερά της και δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια μοιράζοντας το πρόβλημά της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η παρουσιάστρια είναι άρρωστη και, όπως έγραψε στο instagram της αντιμετωπίζει μία στομαχική γρίπη και έχει υψηλό πυρετό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω πάθει κ εγώ αυτή την απαίσια στομαχική γρίπη :πυρετός 39 αίσθημα κακουχίας, έλλειψη ενέργειας, εκνευρισμός, δυσκολία στην ανάκτηση δυνάμεων, σωματικά άλγη, διάχυτο κοιλιακό αλγος που έρχεται σε κύματα και επιμένει, μυϊκοι πόνοι,πόνοι στις αρθρώσεις, ύπνος που δεν ξεκουράζει, εμφάνιση πονοκεφάλου που δεν προϋπήρχε,κράμπες στο στομάχι, ανορεξία (ο κόσμος των ιατρικών συμπτωμάτων πάντα με μάγευε )δυσκολια στην συγκράτηση πληροφοριών στην εξέλιξη μιας συζήτησης, δυσκολία στην εξωτερίκευση συναισθημάτων και εδω θα προσθέσω και την «ευαισθησία στις μασχάλες» που κάπου την βρήκα γραμμένη και μου φανηκε ενδιαφέρουσα .Επειδη οι ιοί της γαστρεντερίτιδας είναι πολύ μεταδοτικοί και η περίοδος επώασης παρουσιάζει διακυμάνσεις με έχουν βάλει σε καραντίνα και σε επιβεβλημένη απομόνωση από την υπόλοιπη κοινωνία για να προληφθεί η μετάδοση και να μην αποτελέσω σημαντικό κίνδυνο για την υγεία του πληθυσμού. Η διάρκεια της επιβεβλημένης μου απομόνωσης ισοδυναμεί με τη μεγαλύτερη γνωστή περίοδο επώασης της νόσου..πάνω απ όλα υγεία..«Περαστικά μου ,να μ έχει η Παναγιά καλά» ,που εύχονταν και ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, στον εαυτό του. Έχω δει ο τι ταινία και σειρά δεν είχα δει τόσο καιρό .αν έχετε προτάσεις μπορείτε να τις υποβάλλετε και θα λάβετε αριθμό πρωτοκόλλου.»










View this post on Instagram







A post shared by @athinaisnega on Jan 6, 2019 at 2:07am PST


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved