∆ήµητρα Στογιάννη: Πώς συνδυάζει τη μητρότητα με την υποκριτική;
Showbiz

∆ήµητρα Στογιάννη: Πώς συνδυάζει τη μητρότητα με την υποκριτική;

Η Δήμητρα Στογιάννη, που απολαµβάνουµε στη σειρά του Alpha «To σόι σου» και στη θεατρική παράσταση «8 γυναίκες κατηγορούνται» στο θέατρο «Αργώ», ανταποκρίνεται άριστα και σε έναν άλλο ρόλο, αυτόν της µητέρας. 

«Ο άνθρωπος έχει πολύ περισσότερες δυνάµεις από όσες νοµίζει. Και λίγο πριν τα παρατήσει, συνειδητοποιεί ότι µπορεί και τελικά αντέχει. Ενας εύκολος τρόπος για να τα καταφέρει είναι να αντλήσει δύναµη από την αγάπη του γι’ αυτό που κάνει. Και δίνοντας αγάπη, του επιστρέφεται πολλαπλάσια». Ως µητέρα δύο µικρών παιδιών, η ηθοποιός γνωρίζει, όπως εξηγεί στη Realnews, ότι τόσο ο γιος όσο και η κόρη της απαιτούν αποκλειστικότητα κι εκείνη δεν αντιστέκεται.

«Με προτεραιότητα πάντα τα παιδιά και την οικογένεια είναι εξαιρετικά δύσκολο για µια γυναίκα να υπάρχει στο επάγγελµά της και µάλιστα µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πόσο µάλλον στη δική µας δουλειά, που η ηθοποιός είναι υποχρεωµένη να είναι πάντα περιποιηµένη, να γυµνάζεται συστηµατικά ώστε το σώµα της να είναι έτοιµο να αντεπεξέλθει στις ιδιαιτερότητες κάθε ρόλου, αλλά και να ενηµερώνεται και να µελετά τις µεθόδους και τις εξελίξεις στην τέχνη της. Παρ’ όλα αυτά δεν είναι ανέφικτο, αν υπάρχει ο σωστός προγραµµατισµός. Για παράδειγµα, εγώ φροντίζω κάποιες περιόδους να απέχω ολοκληρωτικά ή να κάνω σποραδικά περάσµατα από τη δουλειά, ώστε να αφοσιώνοµαι στα παιδιά µου, στον άντρα µου και στο νοικοκυριό µου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved