Δήμητρα Στογιάννη: Θέλει να αποκτήσει τρίτο παιδί;
Showbiz

Δήμητρα Στογιάννη: Θέλει να αποκτήσει τρίτο παιδί;

Η Δήμητρα Στογιάννη, με τον σύζυγό της, Θωμά Κωνσταντίνου, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί το 2014 και έναν χρόνο µετά έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. 

Σκέφτονται άραγε ένα τρίτο παιδί; «Ναι... όχι, ναι. Πρώτον, έχω κάνει το καθήκον µου στην πατρίδα για το δηµογραφικό, δεύτερον µην ξεχνάτε ότι υπάρχει κρίση και απαιτείται µια ψυχραιµία. Τρίτον, αυτά, όπως έλεγε και η γιαγιά µου, είναι τυχερά». Μια σύγχρονη γυναίκα καλείται να είναι και σύντροφος και µητέρα και επαγγελµατίας και νοικοκυρά…

Ποιο είναι, όµως, το µυστικό για να ισορροπεί µια γυναίκα ανάµεσα στις πολλαπλές της ιδιότητες; «Να θέτει προτεραιότητες. Και να αυτοσχεδιάζει. Γιατί το πρόγραµµα ανατρέπεται µονίµως από αστάθµητους παράγοντες. Επίσης, να αποδεχθεί τον εαυτό της και να συνειδητοποιήσει ότι δεν µπορεί να είναι τέλεια σε όλα πάντα... ταυτόχρονα». Το µότο «Αδραξε τη µέρα» µοιάζει µάλλον φυσική επιλογή ενός ανθρώπου που, αν δεν ήταν ηθοποιός, σε καµία περίπτωση δεν θα ήταν µια βολεµένη υπάλληλος. «Αν µε ρωτούσατε κάποια χρόνια πριν, θα σας έλεγα ότι θα ήθελα να µπορώ να αποµονώνοµαι ατέλειωτες ώρες και να ζωγραφίζω ή να γράφω. Να µπορώ να µεταφέρω τη δουλειά µου σε όλα τα µέρη του κόσµου και να εµπνέοµαι από αυτά. Από τότε που απέκτησα τα παιδιά, όµως, δεν θα µπορούσα να µε φανταστώ σε κάποια άλλη συνθήκη εκτός από αυτή που βιώνω τώρα».

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved