Δήμητρα Στογιάννη: Το «50-50», οι αναμνήσεις από τον Σάκη Μπουλά και το «Σόι σου»!
Showbiz

Δήμητρα Στογιάννη: Το «50-50», οι αναμνήσεις από τον Σάκη Μπουλά και το «Σόι σου»!

Φύσει αισιόδοξη η Δήμητρα Στογιάννη και τα πράγµατα που την ευχαριστούν είναι µάλλον απλά. 

«Μου προκαλεί ψυχική ευφορία µια βόλτα στο δάσος ή µια ξαφνική βροχή, την οποία θα καλοδεχτούµε και θα πλατσουρίσουµε στους λασπόλακκους ή µια κυριακάτικη βόλτα στη ∆ιονυσίου Αρεοπαγίτου και µετά άλλη µια επίσκεψη στο Μουσείο, για να έρθουµε σε επαφή µε το παρελθόν µας» παραδέχεται η ίδια μιλώντας για όσα της αρέσει να κάνει στην καθημερινότητά της.

Η πάλαι ποτέ τηλεοπτική κόρη του Σάκη Μπουλά στο επιτυχηµένο σίριαλ «50-50», επίσης, έχει να θυµάται από εκείνον πολλά. Αυτό, όµως, που ξεχωρίζει είναι το εξής:

«Ο Σάκης Μπουλάς δεν ήταν ο τύπος του ανθρώπου που έδινε συµβουλές. Μάλλον τις απεχθανόταν. Το µόνο που κάποτε µου είπε, µιλώντας στο περιθώριο ενός γυρίσµατος, ήταν: “Μελατονίνη για τον ύπνο. Αυτό χρειάζεσαι για να έχεις έναν καλό και ξεκούραστο ύπνο”». Η παράσταση «8 γυναίκες κατηγορούνται», στην οποία πρωταγωνιστεί, είναι ένα θρίλερ κωµωδίας, είδος το οποίο ο ίδιος ο Ροµπέρ Τοµά επινόησε. «Το έργο εµπεριέχει στοιχεία αστυνοµικού θρίλερ, µυστηρίου, αλλά και κωµωδίας. Υπάρχουν, δηλαδή, αρκετά κωµικά στοιχεία τα οποία ο σκηνοθέτης µας, Γιάννης Καραχισαρίδης, αναδεικνύει. Η ηρωίδα που ενσαρκώνω, η Σουζόν, είναι ένα πλάσµα µε ανήσυχο πνεύµα που προσπαθεί να εξιχνιάσει το µυστήριο. Κρύβει, όµως, και η ίδια ένα µεγάλο µυστικό, που µοιραία αποκαλύπτεται».

Οσο για τη… Φωτούλα στο «Σόι σου», η ∆ήμητρα Στογιάννη λέει χαρακτηριστικά: «Είναι ένας ρόλος που έχτισα µέσα από προσωπικά βιώµατα που είχα από συναναστροφές µε γυναίκες µε µαντίλες, που έπιναν καφέ στα στενά του χωριού µου, µε τραγουδιστές και οργανοπαίκτες, µε τους οποίους είχα την τύχη να µεγαλώσω (ο θείος µου, ο παππούς µου και άλλοι κοντινοί µου άνθρωποι έπαιζαν κλαρίνο, κορνέτα, βιολί και άλλα όργανα στα πανηγύρια και στις χαρές), καθώς και µε άλλες παπαδιαµαντικές φιγούρες αυθεντικών ανθρώπων, που µε κέρδισαν όταν τους γνώρισα σε διάφορες στιγµές της ζωής µου».

Πηγή φωτό: Papadakis press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved