Γιώργος Λιανός: Νέα ζωή στο πλευρό της όμορφης Κωνσταντίνας
Showbiz

Γιώργος Λιανός: Νέα ζωή στο πλευρό της όμορφης Κωνσταντίνας

Eυτυχισµένος στο πλευρό της νέας συντρόφου του, Κωνσταντίνας Καραλέξη, δείχνει να είναι ο Γιώργος Λιανός.

Στην αρχή της σχέσης του, το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει τον έρωτά του κρυφό, όµως αυτός αποκαλύφθηκε όταν τα βλέµµατα αλλά και τα φωτογραφικά φλας εστίασαν πάνω στην όµορφη ξανθιά συνοδό του στον γάµο του Σάκη Τανιµανίδη και της Χριστίνας Μπόµπα στη Σίφνο, τον περασµένο Σεπτέµβριο.

Αν και κρατούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις µεταξύ τους, ήταν εµφανές πως εκείνη τον συνόδευε διακριτικά. Η επιβεβαίωση για τη σχέση τους, όµως, ήρθε λίγες ηµέρες αργότερα όταν οι δυο τους έκαναν νέα δηµόσια εµφάνιση σε βάπτιση στο Αγρίνιο, καθώς ο Γιώργος Λιανός ήταν νονός, όπου αν και προσπάθησαν να µην κινήσουν υποψίες και να ξεκινήσουν νέο... κύκλο φηµών, δεν τα κατάφεραν.

Παρά τα όσα γράφονταν και λέγονταν, όµως, τόσο ο παρουσιαστής όσο και η όµορφη αγαπηµένη του ακολούθησαν κοινή γραµµή σε ό,τι αφορά τη δηµοσιότητα. ∆εν σκόπευαν -και ούτε σκοπεύουν- να πουν λέξη για τη σχέση τους, κρατώντας την απόσταση... ασφαλείας που θεωρούν απαραίτητη ώστε να µη χαρίζουν κοινά φωτογραφικά ενσταντανέ και να χαµηλώσουν, όσο γίνεται, τους τόνους. Οι δυο τους µοιράζονται µια ήρεµη ζωή, είναι ευτυχισµένοι και, µάλιστα, στις αρχές της σεζόν η σχέση τους «δοκιµάστηκε» και σε επαγγελµατικό επίπεδο, αφού η όµορφη Κωνσταντίνα είχε ενταχθεί στην εκποµπή «My man can» την οποία παρουσίασε ο Γιώργος Λιανός.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο ερωτευµένους πριν από λίγες ηµέρες στην Κηφισιά να απολαµβάνουν τη βόλτα τους, πριν καταλήξουν σε καφέ της περιοχής. Μαζί τους είχαν και τον σκύλο του τραγουδιστή και παρουσιαστή, τον οποίο δείχνει να συµπαθεί πολύ και η Κωνσταντίνα. Το ζευγάρι έµεινε για αρκετή ώρα στο καφέ συζητώντας και ύστερα συνέχισε τη βόλτα του στα γιορτινά στολισµένα µαγαζιά της περιοχής, όπως συνηθίζει να κάνει όταν κανείς από τους δύο δεν έχει αυξηµένες επαγγελµατικές υποχρεώσεις.

Απαλλαγµένος αυτόν τον καιρό από τη συνεχή παρουσία σε τηλεοπτικά πλατό, µιας και ολοκληρώθηκε άλλη µια επιτυχηµένη σεζόν για το σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που παρουσιάζει, ο Γιώργος Λιανός πλέον έχει περισσότερο χρόνο για να τον αφιερώνει στα αγαπηµένα του πρόσωπα όπως είναι η Κωνσταντίνα. Πάνω και πρώτα απ’ όλα, όµως, ο παρουσιαστής και τραγουδιστής βάζει τα τρία του παιδιά που έχει αποκτήσει από τον γάµο του µε την Ανθή Ανδροτσάκη, την 7χρονη Αρυάνα, τον 5χρονο Κωνσταντίνο και τον 4χρονο Ιάσονα, στα οποία έχει τεράστια αδυναµία.

Σύντοµα ίσως χρειαστεί να τα αποχωριστεί, καθώς παραµένει ανοιχτό το ενδεχόµενο να συµπαρουσιάσει το «Survivor 3» µε τον Σάκη Τανιµανίδη, όπως συνέβη και µε τον περ σινό κύκλο επεισοδίων του ριάλιτι περιπέτειας. Οσο για την όµορφη Κωνσταντίνα, η οποία πέρυσι είχε βρεθεί στο πλευρό του αγαπηµένου της στον Αγιο ∆οµίνικο για να ζήσει λίγες στιγµές µαζί του µιας και εκείνος απουσίαζε από την Ελλάδα πολλούς µήνες, δεν αποκλείεται να τη δουν ξανά οι συντελεστές του παιχνιδιού ανάµεσά τους να στηρίζει και να εµψυχώνει τον σύντροφό της στον µακρινό εξωτικό προορισµό.

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved