Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Επιτέλους δεν κρύβονται!
Showbiz

Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Επιτέλους δεν κρύβονται!

Στην Αθήνα κράτησαν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού, οι οποίοι γιόρτασαν τα Χριστούγεννα μαζί με τους συμπρωταγωνιστές τους στο «Bachelor 3». 

Η ταινία έκανε επίσημη πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου και αμέσως μετά το ζευγάρι βρέθηκε στο πάρτι της, όπου απαθανατίστηκε σε τρυφερά τετ α τετ. Μάλιστα, οι ευχές που έστειλαν στους διαδικτυακούς φίλους τους, συνοδεύτηκαν από την πρώτη κοινή φωτογραφία τους, όπου και οι δύο φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Είναι οι πρώτες γιορτές που περνούν μαζί και δεν έχουν κανέναν λόγο να κρύβουν τον έρωτά τους. Ο Βλάσης του «Ελα στη θέση μου» και η Ολγα του «Τατουάζ» έχουν πλήρες πρόγραμμα, αφού πρωταγωνιστούν παράλληλα και σε θεατρικές παραστάσεις: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες» στο θέατρο «Βέμπο» και η Κατερίνα Γερονικολού στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο» στο θέατρο «Ηβη». Μετά, λοιπόν, την κινηματογραφική, τηλεοπτική, αλλά και θεατρική τους επιτυχία, ο επόμενος στόχος που θέτουν από κοινού είναι… οι διακοπές.

Αν και οι περισσότεροι αναρωτιούνται μήπως έχουν στα άμεσα σχέδιά τους τον γάμο, εκείνοι ξεκαθαρίζουν ότι το μόνο που θέλουν είναι να κάνουν μαζί καλοκαιρινές διακοπές. Οσοι τους γνωρίζουν, λένε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επαγγελματική τους εγρήγορση, αλλά έχουν ανάγκη και από λίγη χαλάρωση.

Αλλωστε στην ευχή που έκανε η Κατερίνα για τα Χριστούγεννα μιλάει από τώρα για τα ταξίδια που ονειρεύεται: «Το 2019 κοιτάμε μπροστά, θέτοντας τους πιο όμορφους στόχους! Οι δικοί μου για φέτος είναι να ταξιδέψω σε μέρη που δεν έχω ξαναπάει και να κάνω χαρούμενους τους αγαπημένους μου». Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της είναι δύο από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα, όχι μόνο για τις καλλιτεχνικές επιτυχίες τους, αλλά και για την προσωπική τους ζωή. Οι δυο τους έχουν γίνει το επίκεντρο, γι’ αυτό και ανυπομονούν να απομακρυνθούν για λίγο από όλους και όλα, προκειμένου να ξεκουραστούν και να απολαύσουν απερίσπαστοι την αγάπη τους.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved