Βίβιαν Κοντομάρη: «Τον γιο μου τον εκνευρίζει πολύ που μου αποσπούν την προσοχή από εκείνον»
Showbiz

Βίβιαν Κοντομάρη: «Τον γιο μου τον εκνευρίζει πολύ που μου αποσπούν την προσοχή από εκείνον»

Για τον άντρα και το γιο της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βίβιαν Κοντομάρη.

Η «Μπέλλα» από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το σόι σου», μιλά για το πώς η οικογένεια της βιώνει την αναγνωρισιμότητα.

Ο γιος σας αλλά και ο σύζυγος σας πώς αντιμετωπίζουν την αναγνωρισιμότητά σας;
«Τον γιο μου τον εκνευρίζει πολύ που μου αποσπούν την προσοχή από εκείνον τη συγκεκριμένη στιγμή που θέλει να με πείσει για κάτι και κάποιος μας διακόπτει. Οταν ήταν στην Α' Δημοτικού και πήγαινα να τον πάρω από το σχολείο, έρχονταν όλα τα παιδάκια καταπάνω μου για να μιλήσουν μαζί μου. Τα έβλεπε ο γιος μου και πανικοβαλλόταν. Τα προσπερνούσε φωνάζοντας «αυτή είναι δική μου μαμά», έπεφτε στην αγκαλιά μου και έλεγε: «Μαμά μου, δεν θέλω να έρθεις εσύ να με ξαναπάρεις από το σχολείο». Σε ό,τι αφορά τον σύζυγο μου, το χαίρεται πιο πολύ από μένα. Εγώ πάλι είναι φορές που ντρέπομαι πολύ. Εντάξει, αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, αλλά δεν θεωρώ ότι κάνουμε και κάτι τόσο πολύ σπουδαίο»

Ο γιος σας σας βλέπει στην τηλεόραση; Έχει απορίες;

«Κάποιες φορές, κυρίως τα Σαββατοκύριακα, του βάζω κάποια επεισόδια που θέλει από τη σειρά και τα βλέπει. Όταν ήταν μικρότερος με ρωτούσε «μαμά, πες μου πώς γίνετα να είσαι και εκεί και εδώ». Μια μέρα πάλι με είδε σε ένα επεισόδιο που ήταν στενοχωρημένη η Μπελά, σχεδόν δάκρυζε, και μου λέει «μαμά, δεν θέλω να σε ξαναδώ έτσι». Κάποια στιγμή πάλι είδε στη σειρά που έδωσα ένα πεταχτό φιλί και με ρώτησε: «Μαμά, φιλήθηκες κανονικά;». Συζητάω μαζί του, απαντώ σε όλες τις ερωτήσεις, ωστόσο όταν βλέπω ότι κάποια πράγματα δεν μπορεί να τα διαχειριστεί ακόμη, τα προσπερνώ και περιμένω την κατάλληλη στιγμή», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved