Δημήτρης Λιγνάδης: «Υπάρχουν πλέον διάφορα πράγματα που μου τη σπάνε πολύ»

Δημήτρης Λιγνάδης: «Υπάρχουν πλέον διάφορα πράγματα που μου τη σπάνε πολύ»

Άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του, αποκάλυψε μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για εκείνο το στοιχείο που θεωρεί πως τον κάνει ερωτεύσιμο ενώ αποκάλυψε και τις παραξενιές του.

Ποιο θεωρείς ότι είναι το πιο ερωτεύσιμο στοιχείο επάνω σου;

«Νομίζω ο λόγος μου. Αυτό που είπες πριν, το «διανοούμενος και ροκ». (γέλια) Και την ίδια στιγμή που μιλάμε για επανάσταση και ένα γυμνό σώμα να βαριέμαι να με ακούω και να σου πω «δεν πάμε για κανένα σουβλάκι;». Αυτό πες το κυνισμό ή αυτοακύρωση. Καμιά φορά μπορεί να είναι γοητευτικό. Ξέρεις γιατί; Γιατί είναι πέρα για πέρα αληθινό»

Πες μου και μια παραξενιά σου. Από αυτές που συνήθως αποκτούμε μεγαλώνοντας…

«Υπάρχουν πλέον διάφορα πράγματα που μου τη σπάνε πολύ. Μάλλον κακομεγαλώνω γιατί βλέπω πως, όσο περνά ο καιρός, με εκνευρίζουν ακόμη περισσότερα πράγματα. Ένα από αυτά είναι η ατάκα «κοιτάμε μπροστά». Τι θα πει αυτό; Το μπροστά έρχεται ούτως ή άλλως. Το θέμα είναι τι πρόσημο θα του δώσουμε. Η εξέλιξη δεν είναι κατ’ ανάγκην και πρόοδος. Κάτι άλλο που με εκνευρίζει πολύ είναι τα υποκοριστικά. Τώρα αυτό είναι βίτσιο δικό μου. Πήγα τις προάλλες στο σούπερ μάρκετ να ψωνίσω και μου λέει η υπάλληλος «Αποδειξούλα θέλετε;», «Σακουλίτσα να σας βάλω;». Μου ήρθε να της πω «Ευχαριστούλια». (γέλια)», λέει στο People.