Μάριος Αθανασίου: Τι λέει για τον ρόλο του στην παράσταση «Διπλή Ταρίφα» στο θέατρο Αθηνά;
Showbiz

Μάριος Αθανασίου: Τι λέει για τον ρόλο του στην παράσταση «Διπλή Ταρίφα» στο θέατρο Αθηνά;

Ο Μάριος Αθανασίου, είναι ένας ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια υπηρετεί κωμικούς ρόλους!

Ο ίδιος, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα, αναφερόμενος φυσικά και στα επαγγελματικά του, περιγράφοντας μάλιστα και τον ρόλο που υποδύεται στην παράσταση «Διπλή Ταρίφα» στο θέατρο Αθηνά!

Με ποια κριτήρια επιλέγετε τα έργα που θα παρουσιάσετε;
Το βασικό κριτήριο μου είναι αν το κείμενο είναι καλό και αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για εμένα και τον κόσμο. Ακόμα, ύστερα από τόσα χρόνια συνεργασίας με τον σκηνοθετη Βασίλη Θωμόπουλο, ξέρω ότι η υπόλοιπη ομάδα θα είναι καλή»
Στη «Διπλή ταρίφα» του Ρέι Κούνεϊ ποια ήταν το στοιχεία που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον;
Βρήκα μια φάρσα με ενδιαφέρον, καθώς ο Κούνεϊ είναι από τους καλύτερους στο συγκεκριμένο είδος, ενώ ο ρόλος δεν είναι τόσο πολύ κωμικός. Είναι, κυρίως, εκτός ορίων και με ενδιέφερε να το δοκιμάσω. Από την άλλη, το έργο έχει πολλά κωμικά στοιχεία και πίστευα ότι ο κόσμος θα περνούσε καλά.
Σας ενδιαφέρει να αναμετριέστε με ρόλους που ξεπερνούν τα όρια;

Εννοείται ότι με ενδιαφέρει να πιέζω τα όρια και τις αντοχές μου και να δοκιμάζω, όσο μπορώ, καινούργια πράγματα. Είναι στο πλαίσιο
της δουλειάς μου.
Πείτε μας δυο λόγια για το έργο..
Το έργο διαδραματίζεται στην εποχή της χούντας, με έναν ταξιτζή ο οποίος είναι δίγαμος και καταφέρνει να συνδυάζει τις βάρδιες που έχει η δουλεία του με την αγάπη του για τις δύο γυναίκες της ζωής του (Τζόυς Ευείδη - Βίκυ Κάβουρα), με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταλάβει η μία την ύπαρξη της άλλης.

Όλο αυτό λειτουργεί ομαλά, μέχρι που συμβαίνει ένα ατύχημα και δημιουργείται ένα τεράστιο μπέρδεμα στη ζωή του κι αυτός προσπαθεί να τα καλύψει. Ο ταξιτζής, τον οποίο υποδύομαι, έχει έναν φίλο (Σπύρος Πούλης), ο οποίος είναι το χειρότερο στήριγμα που θα μπορούσε να έχει, αφού τα κάνουν όλα άνω κάτω.

Από εκεί και πέρα, οι δύο αστυνομικοί (Χάρης Γρηγορόπουλος-Χάρης Ασημακόπουλος) προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο, ενώ υπάρχει ένας καλός γείτονας (Γιάννης Μάνιος), ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο στην όλη ιστορία, αλλά και μία δημοσιογράφος (Μαριλένα Ρόδου), η οποία ψάχνει να βρει τον ήρωα, δηλαδή τον ταξιτζή. Κάπως έτσι βλέπουμε τη διαδρομή αυτού του ανθρώπου, ο οποίος προσπαθεί να καλύψει το ψέμα του με άλλα ψέματα, ώστε να μην αποκαλυφθεί αυτό που κάνει τόσο καιρό.
Είναι εύκολη η αποστολή του;
Ευτυχώς ή δυστυχώς, το ψέμα δύσκολα κρατιέται στο ψέμα. Αργά ή γρήγορα, θα χάσεις. Επομένως, ένας σημαντικός λόγος για να διαλέγουμε την αλήθεια είναι επειδή είναι πιο ξεκούραστη.

Υπό ποια έννοια είναι πιο ξεκούραστη;
Για να μπορέσεις να μπεις στη διαδικασία και τη διαδρομή του ψέματος πρέπει να αγωνίζεσαι πολύ και να έχεις διαρκώς όλες τις αισθήσεις σου ενεργές, προκειμένου να καλύψεις το ένα ψέμα μετά το άλλο. Αυτό το πράγμα είναι λίγο κουραστικό, είπε χαρακτηριστικά στο My TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved