Showbiz

Νέες δηλώσεις Ζησάκη on camera: «Μπορεί στα θέατρα να μην υπάρχουν συμβόλαια, αλλά υπάρχει λόγος….»

Gossip-tv Team

Άστραψε και βρόντηξε ο Ευθύμης Ζησάκης on camera! 

Mετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του Ευθύμη Ζησάκη πως κάνει πρόβες για την παράσταση Toc Toc στο θέατρο Ήβη, ενώ το έργο έχει ήδη ανέβει στη Θεσσαλονίκη και ο ρόλος του έχει αντικατασταθεί από τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό!

Ο Ευθύμης Ζησάκης δήλωσε on camera: «Το θέατρο Ήβη με πλησίασε, μου έκανε μια πρόταση και συγκεκριμένα ο άνθρωπος που ηγείται την παράσταση Toc-Toc. Ξεκινήσαμε κάποιες πρόβες και μείναμε σε μια ανοιχτή συζήτηση. Στο τι θα κάνουμε σε σχέση με την παράσταση. Εκείνη η ανοιχτή συζήτηση ήταν το μεσοδιάστημα της Θεσσαλονίκης. Είπαμε ότι από 7 Ιανουαρίου θα συνεχίσουμε στην Αθήνα στο Toc-Toc. Εμένα αυτό μου κόστισε και άλλες δουλειές»!

Και υπογράμμισε: «Έκανα πρόβα μόνος μου για να μπορέσω να ενσωματωθώ σε ένα σύνολο. Η ανοιχτή συζήτηση με το θέατρο και με τον Κώστα Σπυρόπουλο ήταν πώς ερχόμενοι από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ενσωματωνόμαστε και ξεκινάμε εδώ. Όταν λέμε κάτι μπορεί στα θέατρα να μην υπάρχουν συμβόλαια, αλλά υπάρχει λόγος. Υπήρξε λόγος ότι από 7 Γενάρη θα ενσωματωθώ στο Toc-Toc. Σε κάποια πράγματα δεν ήμουν όπως έπρεπε. Το αναγνωρίζω αυτό. Είμαι εδώ για να δεχτώ και τα πυρά και τις δάφνες σε ό,τι και αν κάνω. 7 Γενάρη ξεκίνησαν χωρίς να έχω καμία ενημέρωση. Επικοινώνησα με τους υπεύθυνους και δεν απάντησε κανένας. Δεν το γνώριζα πως έγινε η πρεμιέρα».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved