Showbiz

Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω υποστεί βία από πρώην σύντροφό μου. Έφυγα με σχέδιο εξόντωσης…»

Gossip-tv Team

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει δεχτεί βία από πρώην σύντροφό της.

Και δεν έμεινε εκεί, αλλά αναφέρθηκε και στο χαστούκι που δέχθηκε η Ιωάννα Μπέλλα από σύντροφό της και τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τη βία που δέχθηκε.
Η Έλενα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ναι, απάντησα στη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα. Τι να κάνω; Να μην απαντήσω; Δεν μου άρεσε πάρα πολύ αυτό. Ούτε σε σένα άρεσε. Δεν μπορούμε να έχουμε γλυκάδα όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα. Μόνο και μόνο το πρόσωπό μας πρέπει να αλλάζει. Όταν σε έχει χτυπήσει κάποιος άνθρωπος έστω και με τριαντάφυλλο, πρέπει να αλλάζεις τη μούρη σου. Να λες “ποτέ”. Αυτό πρέπει να λες.».

Και πρόσθεσε: «Μου έχει συμβεί και μένα. Είπα “ποτέ”. Έφυγα με σχέδιο εξόντωσης όμως. Εξόντωσης γεινικής Προτίμησα να κάνω κάτι που ήταν πολύ χειρότερο γι’ αυτόν. Γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξανατύχει σε άλλη γυναίκα. Το δημοσιοποίησα σε όποιον μιλούσε ελληνικά. Εννοείται τι να κάνω; Να καλύψω ανθρώπους που σηκώνουν χέρι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved