Νέο βίντεο: Ο Σέρος Μύρτας πετάει τόνους πανέρια στα μπουζουκομάγαζα!
Showbiz

Νέο βίντεο: Ο Σέρος Μύρτας πετάει τόνους πανέρια στα μπουζουκομάγαζα!

Ποια κρίση και ποια μνημόνια; Για κάποιους η μεγάλη ζωή συνεχίζεται κι ας είναι «δεμένοι» από παντού - Ο γνωστός θαμώνας των κοσμοπολίτικων στεκιών με τα ακριβά γούστα και τον πολυτελή βίο, κ. Σέρος Μύρτας, όπως σας είχαμε αποκαλύψει προ ημερών, επανήλθε στα «μπουζουκομάγαζα», αφού απείχε 2 χρόνια εξαιτίας της εμπλοκής του στην υπόθεση με τη μαφία των Ρομά για την οποία μάλιστα είχε κατηγορηθεί ως «πληροφοριοδότης» από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση - Χτίζει «βουνά» με πανέρια στα μπουζούκια και κανείς δεν αναρωτιέται «με τι λεφτά;» - Νέο βίντεο κάνει το γύρο των σόσιαλ μίντια με τον γνωστό νεόπλουτο να πετάει πανέρια σε νυχτερινό κέντρο 

Το νέο βίντεο που ανέβηκε κάνει θραύση. Ασταμάτητος ο κ. Μύρτας. Δείτε με τι χάρη πετάει τα πανέρια. Αυτό που ξέρει να κάνει καλά.




Μην αναρωτιέστε πού βρίσκει τα λεφτά. Άλλοι θα έπρεπε τόσα χρόνια να αναρωτηθούν...



Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της οικονομικής αστυνομίας και του ΣΔΟΕ οι οποίοι υποτίθεται ότι ελέγχουν όλους όσοι διάγουν πολυτελή βίο.



Το κράτος λοιπόν ξέρει πολύ καλά από που βρίσκουν όλοι αυτοί οι τύποι (οι οποιοι παρεμπιπτόντως είναι άεργοι κατά συνείδηση) τα χρήματα και τα σκορπάνε σαν χαρτοπετσέτες.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι εδώ και 2 χρόνια ο συγκεκριμένος κύριος είχε «εξαφανιστεί», αφού το όνομά του είχε συνδεθεί με την υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο και αφορούσε την εξάρθρωση της διαβόητης μαφίας των Ρομά που είχε ρημάξει την ελληνική επικράτεια κλέβοντας σπίτια, αυτοκίνητα και χρυσαφικά.

Τελικά, ο Σέρος Μύρτας εμφανίστηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων μαζί με τη σύντροφό του, να τα σπάνε μέχρι πρωΐας στα μπουζούκια και να φτιάχνουν σωρούς από λουλούδια στις πίστες.

Είναι τόση η χαρά και η καλοπέρασή του, που η σύντροφός του δεν άντεξε και σήκωσε βίντεο στα σόσιαλ μίντια.



Εκείνο το βράδυ ήταν μεγάλη η χαρά της συντρόφου του. Απερίγραπτη...



Πάντως η αλήθεια είναι ότι ακόμα και τώρα παρά τα όσα έχουν γραφτεί στις εφημερίδες ο κ. Μύρτας κυκλοφορεί ελεύθερος κι ωραίος και διάγει βίο πολυτελή, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν ξέρει κανείς ποια είναι η πηγή των εσόδων του.

Τι ακριβώς επαγγέλλεται είναι άγνωστο!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κ. Μύρτας έχει λέει μεγάλη δυσφορία για τα μέσα ενημέρωσης. Δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τις δημοκρατικές διαδικασίες και την ελευθεροτυπία. Του αρέσουν μόνο τα... πληρωμένα αφιερώματα με τα ακριβά αυτοκίνητα και τα κοσμικά ρεπορτάζ για τις πολλές συντρόφους που αλλάζει σαν τα πουκάμισα...

Δείτε εδώ τα παλαιότερα βίντεο από τα μπουζούκια

Πηγή: Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved