Γιαννόπουλος: «Όταν δήλωσα ότι "δεν πάω με θείες" εννοούσα τις γυναίκες που είναι παραιτημένες»
VIDEO

Γιαννόπουλος: «Όταν δήλωσα ότι "δεν πάω με θείες" εννοούσα τις γυναίκες που είναι παραιτημένες»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος εξήγησε τη δήλωση του ««Πάω» με μικρές για να παίρνω πνοή. Με τη θεία μου θα «πάω;»» αλλά και αποκάλυψε στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου ότι είναι μόνος του εδώ και λίγο καιρό!

Ο ηθοποιός εξήγησε: «Το είπα με την έννοια της θείας, του ανθρώπου που είναι παραιτημένος. Θεία δεν εννοώ ούτε τη θεία Μάρω στο τραγούδι του Σαββόπουλου, ούτε τη θεία σέξι Λόλα του Καρβέλα, ούτε τη μούσα του Καρβέλα τη Βίσση που είναι σαν 20 χρονών παιδί, ούτε την κυρία Παπαδοπούλου που κατά σώμα είναι 20 χρονών και στο μυαλό είναι ποιήτρια, ούτε τη μούσα μου που γράφω ένα σενάριο και το έχω εμπνευστεί από την κυρία Μιμή Ντενίση που είναι θεία κατά τα άλλα, ούτε από την κυρία Γαλάνη που είναι ένας ερωτεύσιμος άνθρωπος, ούτε από την κυρία Στάη, ούτε από χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων Ελληνίδων ή ξένων. Δεν έχω τέτοια κολλήματα με ηλικίες. Έχω την άποψη ότι σε αυτή τη ζωή κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει, αρκεί να μην ενοχλήσει δεύτερη συνείδηση. Το «θεία» είναι η παραίτηση.»!
Και στη συνέχεια απάντησε στη Σοφία Βόσσου που ενοχλήθηκε με τη δήλωσή του αυτή και την ατάκα περί «θείας»!

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος είπε: «Η Σοφία τσαμπουκαλεύτηκε… κάτι έγινε; Να πω λοιπόν στην αγαπητή μου Σοφία με την οποία έχουμε μια καλή σχέση. Με την οποία δεν έχουμε υπάρξει φίλοι, με κόρη της έχουμε υπάρξει φίλοι και έχω τραγουδήσει μαζί με την Ερασμία που είναι μια καταπληκτική τραγουδίστρια, αλλά έχουμε αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμό με τη Σοφία. Έχω την αίσθηση ότι δεν κατάλαβε το χιούμορ μου. Δεν το κατάλαβε. Με μια δυνάμει συγκυρία θα μπορούσα να είμαι και με τη Σοφία τώρα γιατί είναι μια ερωτεύσιμη γυναίκα, μια γυναικάρα και μια καλλιτέχνιδα μεγάλη. Δεν έχω τέτοια προβλήματα»!
Δείτε το βίντεο!