Λένα Παπαληγούρα: Δεν φαντάζεστε πώς θα αποφασίσει με τον σύζυγό της το όνομα του γιου τους!
Showbiz

Λένα Παπαληγούρα: Δεν φαντάζεστε πώς θα αποφασίσει με τον σύζυγό της το όνομα του γιου τους!

Η Λένα Παπαληγούρα εδώ και λίγους μήνες είναι μία ευτυχισμένη μανούλα για τον γιο της που απέκτησε μετά τον γάμο της με τον Άκη Πάντο. 

Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και έχουν δει τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά μετά τον ερχομό του. Η ηθοποιός μιλάει για τη νέα της ζωή, τα... άγρυπνα βράδια με τον μικρό αλλά και πώς θα αποφασίσει μαζί με τον σύζυγό της το όνομα που θα του δώσουν...

Σε βοηθάει ο Ακης;

Παρά πολύ. Είναι εξαιρετικός πατέρας. Είµαστε µαζί σε όλο αυτό, είµαστε οµάδα!

Από συζήτησή μας στο inbox του Facebook, έμαθα ότι δεν κοιμάστε καθόλου! Παλεύεται αυτό;

(Γελάει). Ποιος γονιός κοιµάται στην αρχή; Κοιµόµαστε λίγο, όχι και καθόλου. ∆εν είναι εύκολες οι φορές που κλαίει το παιδί και δεν καταφέρνεις να το ηρεµήσεις. Όχι όµως επειδή δεν κοιµάσαι, αλλά επειδή στεναχωριέσαι, πιάνεται η ψυχή σου. Ευτυχώς, µε εµάς αυτό δεν συµβαίνει συχνά. Είναι καλό και ήρεµο παιδάκι γενικά.

Είσαι χαζομαμά; Και ο Ακης χαζομπαμπάς;

Λες; ∆εν ξέρω. Είµαστε πολύ χαρούµενοι! Νιώθουµε και οι δύο ότι διανύουµε µια υπέροχη περίοδο και θέλουµε να την απολαύσουµε όσο γίνεται περισσότερο.

Κοιμάται μαζί σας;

Κοιµάται στην κούνια του, στο δωµάτιό µας.

Πότε θα γίνει η βάφτιση και τι όνομα θα του δώσετε;

∆εν ξέρουµε ακόµα. Θα το ονοµάσουµε ή Αντώνη ή Αναστάση -τα ονόµατα των πατεράδων µας. Θα ρίξουµε κλήρο. Και όποιο βγει!

Υπάρχει στη σκέψη σας κι άλλο παιδί;

Αυτή τη στιγµή όχι, όµως κάποια στιγµή αργότερα σίγουρα. Είµαι µοναχοπαίδι και µου λείπει πολύ που δεν έχω αδέλφια. ∆εν θα ήθελα ο γιος µας να µεγαλώσει µόνος του.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved