Λένα Παπαληγούρα: «Είναι πολύ έντονο και όµορφο αυτό που ζω τώρα με το μωρό»
Showbiz

Λένα Παπαληγούρα: «Είναι πολύ έντονο και όµορφο αυτό που ζω τώρα με το μωρό»

Ούτε στερητικό σύνδρομο με το θέατρο έχει πάθει, ούτε σκοπεύει να χάσει πολύτιμο χρόνο από τις ώρες που περνάει με τον γιο της η Λένα Παπαληγούρα η οποία εδώ και λίγους μήνες απολαμβάνει στον μέγιστο βαθμό τη μητρότητα

Η ίδια, μιλάει για αυτή την όμορφη περίοδο της ζωής της από καρδιάς...

Στερητικό θεάτρου έχεις πάθει;

Μµµµ, όχι! Είναι πολύ έντονο και όµορφο αυτό που ζω τώρα.

Το καλοκαίρι, ωστόσο, θα σε δούμε στη Μικρή Επίδαυρο. Πες τα όλα...

Η τραγωδία «∆αναΐδες» είναι η µόνη που κατάφερε να ολοκληρώσει και να εκδώσει ο ίδιος ο Ανδρέας Κάλβος. Είναι γραµµένη µε πολύ ιδιαίτερο τρόπο από τον ποιητή. Αντλεί από τον µύθο των ∆αναΐδων, που έφτασε σε εµάς αποσπασµατικά µέσα από διάφορες µυθολογικές και φιλολογικές πηγές, όπως η τραγωδία «Ικέτιδες» του Αισχύλου.

Πες μου και την ιστορία...

Η ιστορία διαδραµατίζεται στο Αργος, όπου οι 50 γιοι του Αιγύπτου, αδελφού του βασιλιά του Αργους, ∆αναού, ζητούν σε γάµο τις 50 κόρες του ∆αναού. Ο βασιλιάς φοβάται ότι ένας από τους γαµπρούς του θα τον εκθρονίσει, έχοντας λάβει µάλιστα σχετικό χρησµό από το µαντείο. Σε µια προσπάθεια να αποφύγει το µοιραίο, ο ∆αναός δίνει εντολή στις κόρες του να δολοφονή-σουν τους συζύγους τους τη νύχτα του γάµου. Η µόνη που παραβαίνει την εντολή του, αλλά και αρνείται τον χρησµό, είναι η Υπερµνήστρα, η οποία είναι ερωτευµένη µε τον άντρα της, τον Λυγκέα, όπως και εκείνος µαζί της. Η παράσταση θα παρουσιαστεί στη Μικρή Επίδαυρο 2 και3 Αυγούστου σε σκηνοθεσία της Νατάσας Τριανταφύλλη και µουσική της Μόνικα. Τις εκτιµώ και τις δύο παρά πολύ και µε συνδέει και µε τις δύο φιλία. Στην παράσταση θα παίζουν επίσης ο εξαιρετικός Λάζαρος Γεωργακόπουλος και ο καίριος Αρης Μπαλής.

Η παράσταση θα παιχτεί για δύο μόνο βράδια στο λιλιπούτειο υπέροχο θέατρο της Μικρής Επιδαύρου. Θα είναι ωραίο που δεν θα είσαι και πάλι σε περιοδεία ανά την Ελλάδα.

∆εν ήθελα να αφήσω το µωρό και να περιοδεύσω πάλι σε όλη τη χώρα όπως πέρυσι. Σου θυµίζω ότι έπαιζα έγκυος την Ηλέκτρα!

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved