Σταμάτης Γονίδης: «Στην προσωπική μου ζωή μου αρέσει η εικόνα μου»
Showbiz

Σταμάτης Γονίδης: «Στην προσωπική μου ζωή μου αρέσει η εικόνα μου»

Αποκαλυπτικός!

Εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, έχει κατεβάσει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά του, κάτι που θεώρησε πως έπρεπε να κάνει, ώστε να είναι πιο χαλαρός και υγιής.

Ύστερα από τριάντα τρία χρόνια στο χώρο της δισκογραφίας, συνεχίζει να κάνει το συγκεκριμένο επάγγελμα με το ίδιο πάθος; «Δεν το απολαμβάνω όπως παλιά, δεν έχω το ίδιο κουράγιο, ούτε τα ίδια κέφια, αλλά δεν θέλω να κάθομαι και σπίτι μου. Από την άλλη, ο κόσμος με ζητάει ακόμα, οπότε το κάνω με χαρά Μάλιστα, έρχονται από όλες τις περιοχές, της Ελλάδας για να με ακούσουν και να βγάλουμε μια selfies μαζί. Ακόμα και από το Ισραήλ. Οπότε, δεν θα μπορούσα ποτέ να αρνηθώ σε αυτούς τους ανθρώπους να έρθουν στο καμαρίνι και να φωτογραφηθούμε. Αν και στις selfies δεν βγαίνω ωραίος» λέει στο People και συνεχίζει:

«Μπορεί να μη μου αρέσει μια φωτογραφία που θα βγάλουμε τώρα και ύστερα από δυο χρόνια να τη δω και να μου φαίνομαι ωραίος. Δεν ξέρω. Ίσως μέσα στην πάροδο των ετών αλλάξει ο τρόπος που τη βλέπω, η οπτική γωνία».

Το Σεπτέμβριο έκλεισε τα 61 του χρόνια και με αφορμή το θέμα των φωτογραφιών μιλά για τη σχέση που έχει με τη δική του εικόνα αλλά και με το χρόνο που περνά. «Στην προσωπική μου ζωή μου αρέσει η εικόνα μου. Ανάλογα με την ηλικία μου, συμβιβάζομαι με τα δεδομένα. Ως καλλιτέχνης, όμως, δεν είμαι ικανοποιημένος. Θα ήθελα να είμαι πιο fit και να έχω πιο νεανικό στιλ. Βέβαια, ορισμένες συνήθειες δεν βοηθούν. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα: Προσωπικά, το ουίσκι δεν το γουστάρω καθόλου. Ομως, κατά ένα μαγικό τρόπο, είναι το μοναδικό αλκοολούχο ποτό που ζεσταίνει τη φωνή μου και με βοηθάει ώστε να αποδίδω όπως θέλω. Έτσι, πίνω το ουίσκι που δεν μου αρέσει και βγαίνω να τραγουδήσω και να κάνω τη δουλειά μου. Και το πίνω μόνο όταν εμφανίζομαι και δίνω την ψυχή μου στον κόσμο» ξεκαθαρίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved