Λευτέρης Πανταζής: «Κάνω αποχή από τις πίστες έπειτα από 30 χρόνια»
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: «Κάνω αποχή από τις πίστες έπειτα από 30 χρόνια»

Ο Λευτέρης Πανταζής πάνω από 30 χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πενταγράμμου προκαλώντας «Ταραχή» στους πιστούς θαυμαστές του κάθε φορά που ανεβαίνει την πίστα.

Αυτήν την περίοδο ετοιμάζει νέα τραγούδια με τον παραγωγό του, Χριστόδουλο Σιγανό, ενώ φέτος θα εμφανίζεται σε πίστα της Αθήνας ή της θεσσαλονίκης. Ωστόσο, πέρσι, για έναν ολόκληρο χρόνο ο τραγουδιστής απείχε από τα νυχτερινά μαγαζιά. Μια απόφαση που πήρε συνειδητά.

«Ηθελα να κάνω ένα διάλειμμα έπειτα από 30 χρόνια που τραγουδάω, να λείψω από τις πίστες, γιατί δεν έχω σταματήσει καθόλου», εξηγεί στο «Secret». Εκανε όμως συναυλίες σε όλο τον κόσμο. «Εδώ και δεκατρείς μήνες κάνω μόνο συναυλίες. Πήγα Αμερική, Βραζιλία, Αργεντινή, Καναδά, Γερμανία, παντού. Και χαίρομαι που το έκανα γιατί ο κόσμος με υποδέχτηκε με τόση αγάπη».


Ο ίδιος αναφέρει ότι «ήταν sold out όλες οι συναυλίες μου, γιατί ήθελαν να με δουν, να με ακούσουν. Μου έλεγαν να μην τους ξεχνάμε».
Ο ίδιος τονίζει ότι εκεί «τα έσοδα είναι πολύ καλύτερα και συμφέρει. Επίσης δεν "χτυπιέσαι" με τον άλλον. Είναι πιο αγνά τα πράγματα έξω. Στην Ελλάδα, αν δεν έχεις δουλειά ένα βράδυ, το σινάφι θα πει πως δεν πάει καλά το σχήμα... Γιατί να πέσω σε αυτήν την παγίδα; Κάνω αποχή και μου πάνε όλα πολύ καλά με τις εμφανίσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved