Maria Menounos: «Τώρα έχω βρει νέες ισορροπίες, είμαι πραγματικά ευτυχισμένη»
Showbiz

Maria Menounos: «Τώρα έχω βρει νέες ισορροπίες, είμαι πραγματικά ευτυχισμένη»

Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολα για τη Maria Menounos.

Τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της μητέρας της, Λίτσας, που διαγνώστηκε με καρκίνο, διαδέχτηκε μια προσωπική δοκιμασία όταν και η ίδια διαγνώστηκε με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Δύο «τεστ αντοχής» μέσα από τα οποία κατάφερε να γίνει, όπως λέει, ένας πιο ευτυχισμένος άνθρωπος.

«Η μαμά μου σήμερα είναι πολύ καλά. Ο όγκος έχει μειωθεί πέρα από κάθε προσδοκία. Είναι ένα θαύμα αυτό που συνέβη. Καθημερινά ευχαριστώ τον Άγιο Νεκτάριο, στον οποίο είναι αφιερωμένη η ορθόδοξη εκκλησία που έχουμε στο Λος Αντζελες, και κάθε βράδυ προσευχόμουν σ' αυτόν. Έχει γίνει ένα θαύμα στην περίπτωση της μαμάς μου. Όσο για αυτό που ήρθε σε μένα λίγο καιρό μετά, ειλικρινά πλέον πιστεύω ότι ήταν δώρο Θεού. Έπρεπε να αλλάξω τη ζωή μου και δεν το είχα καταλάβει. Δεν ήμουν πραγματικά ευτυχισμένη, κι ας ήταν θεωρητικά όλα καλά. Όλο δούλευα. Αν δεν μου είχε συμβεί αυτό, δεν θα πήγαινα ποτέ στην Ελλάδα για να παντρευτώ. Ούτε θα ήταν δυνατό να λείψω ακόμη περισσότερες μέρες από τις υποχρεώσεις μου ώστε να πάμε με τον Kevin γαμήλιο ταξίδι στην Ιταλία. Μέχρι να παρουσιαστεί το πρόβλημα με την υγεία μου, η βασική μου προτεραιότητα ήταν η δουλειά και δεν είχα ποτέ χρόνο για μένα, για τη σχέση μου, θα μου πεις, αν δεν είχα δουλέψει σκληρά, δεν θα είχα καταφέρει όσα έχω σήμερα. Όμως, έγινα εργασιομανής, είχα χάσει την ισορροπία. Τώρα έχω βρει νέες ισορροπίες, είμαι πραγματικά ευτυχισμένη και απολαμβάνω περισσότερο τη ζωή».

Πριν διαγνωστεί, με όγκο, είχε ξεκινήσει μαζί με τον Κevin διαδικασίες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

«Θεωρώ πως είναι πιθανό όλη αυτή η διαδικασία να επιδείνωσε την κατάσταση. Όταν παίρνεις ορμόνες, όλα μεγαλώνουν. Ο γιατρός μου είπε πως ο όγκος προϋπήρχε, απλά σε πολύ μικρότερο μέγεθος. Υπολογίζει ότι πρέπει να τον είχα επί δέκα χρόνια! Κοιτάζοντας πίσω συνειδητοποίησα ότι είχα κάποια συμπτώματα στα οποία δεν είχα δώσει σημασία. Για αυτό σήμερα μια συμβουλή που θα έδινα σε κάθε γυναίκα που ετοιμάζεται να κάνει εξωσωματική είναι πρώτα να κάνει μια μαγνητική τομογραφία», εξομολογείται η ίδια στο InStyle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved