Σταμάτης Γονίδης: «Έχω στύψει την ζωή και την έχω πιεί»
Showbiz

Σταμάτης Γονίδης: «Έχω στύψει την ζωή και την έχω πιεί»

Ο Σταμάτης Γονίδης εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, έχει κατεβάσει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά του, κάτι που θεώρησε πως έπρεπε να κάνει, ώστε να είναι πιο χαλαρός και υγιής.

«Είμαι πιο ήρεμος και έχω βάλει τη ζωή μου σε μια τάξη», λέει στο People.

Ωστόσο, παραδέχεται πως οι συνήθειες που έχει ένας λαϊκός τραγουδιστής, δεν βοηθούν στο να κάνει μια υγιεινή ζωή σε βάθος χρόνου.

«Να είσαι σίγουρος πως ένας λαϊκός τραγουδιστής θα καπνίσει, θα πιεί, θα παίξει τζόγο και θα είναι μέσα σε όλα. Θα τα δοκιμάσει όλα και κάποια περίοδο θα είναι στην κραιπάλη. Με λίγα λόγια θα κάνει μια άστατη ζωή. Αυτό, όμως, είναι μέσα στο παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο πως οι περισσότεροι λαϊκοί τραγουδιστές της δικής μου γενιάς έχουν ένα μέσο όρο ζωής μέχρι τα 70-75 χρόνια. Έχω, όμως, ζήσει για δέκα ζωές. Ότι ονειρεύεται ένας άνθρωπος, το έχω κάνει. Έχω στύψει την ζωή και την έχω πιεί. Δεν έκανα, όμως, ποτέ κακό σε κάποιον άλλο. Το μόνο κακό που έκανα ήταν στον ίδιο μου τον εαυτό. Ξενύχτι, ποτό, γυναίκες, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μην προσέχω καθόλου τον εαυτό μου», εξομολογείται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved